Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Blizu je. Za koji dan. Dino, bacio si sve karte na ovo i od toga ti ovisi budućnost. Izdigne li te Anela i Trojka postaje upitna.
Kod nas djeca u srednjoj školi bolje znaju njemačku gramatiku od ove.
Što je ne odvede pored Vječne vatre? Neka vidi kako smo se mi borili za slobodu dok u njih još nije bila u prvom planu.
Batali Dino razgovore sa predstavnicima zemalja EU, uspostavi diplomatske odnose sa Madagaskarom, nek' nam doniraju vanilije.
ova je za kratko vrijeme sjebala njemacku, a zamislite sta ce uraditi za nas
Zanima me koliko je vremena trebalo tukcima 1940ih da skontaju da se bore na strani naccista? Jer i tad kad je bila gehanija pa nije počela sa hej mi smo naccisti i hoćetel sa nama nego turnejama bez imena i obilježja, koliko je vremena trebalo da ljudi skontaju na kojoj su strani jer historija se uvijek ponavlja a vidim da su ovi tukci koliko će nam vremena trebati da skontamo da smo na strani zla
Kifla prekuco!
Ministrica priča o EU putu BiH, glupan ustane i pita je za Krimski most.
Pratim pametnije ljude a ne NASTAVNIKA FIZICKOG
Nacisticka kurawella znaj da nisi dobrodošla ovdje!!! Smrt cionizmu i nacizmu, Sloboda Narodu!!!
Svako malo mora Rus do Berlina
Ovako su Sarajlije doćekali 41 Njemce i ustaśe I bi kako bi,muslimani opet sluge i valja opet ginut za drugog A boljitka nigdje ,narod sirotinja i fukara Bemti nafaku
Kartel je uz tebe
Dragi Tito nam se vrti ko propeler da nam ovo hoda po državi, proguglajte Waldemar Baerbock
Kazu da ti je dedo bio derpe jel to vazi isto I za tebe... Cuj guglaj Waldemar
JalinBrat Bravo ti debil koji misli da može izjednačiti ideologiju kakav je naccizam sa lgbt kakav debil