Komentari (99)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Je*eš bilo kakvu demokratiju koja se temelji na tome da se svi moraju složiti da glasaju isto. Većina brale, šta većina odluči to ti je! Inače će manjina prcati većinu. Vidi pod RS!
BRACA RUSI SU NAM POMOGLI U PRAVLJENJU NOVE SRPSKE HVALA
Rus je glavni krivac stanja u Bih,srbi fursate podrskom koju imaju od rusa.A dodik je preko covica doveo rusiju i srbiju pred kapije Dubronika i duzinom toka rijeke Save.Time je covic najvise nastetio samoj Hrvatskoj,srbi se nikad nece odreci trecine Hrvatske i ako ikad dođe do sukoba ruske armije i nato-a,prvo na sto ce udariti je Hrvatska i Bih
Ako je iko i sumnjao u to da ruska politika radi na destabilizaciji i unistavanju Bosne i Hercegovine, poslije ovoga mu je sve jasno.
Bulevarđije: Vaši komentari najbolje govore o vama samima, ne daj Bože o vašim roditeljima, učiteljima, vašem narodu...
Ono kad pogledam koje mjesto na slici pripada MMF-u u a onda pročitam velike i mudre misli posjetilaca.
Upravu je dodik sve to treba ukinuti...ko njih slusa vise i kome sta mogu.
Nepita stoka uopste sta se usvaja, nego pita kako su ovi mi cemo suprotno.
Kako to da sastanku PIC-a ne prisustvuje Srbija. Pa oni su"garant"Dejtonskog sporazuma"
A jesu li morali probuditi Inzku da mu to saopšte ili su ga pustili da još malo odspava?
citam i nemogu da vjerujem. jedina drzava koja se ne mijesa u unutrasnje stvari je Rusija, a za vecinu muslimana nevalja. vise volite one koje se mijesaju.... ako je tako na sta cekas hrvatska, srbijo, crna goro, herceg bosno, srpska republiko itd.
ruje se usprotivile...e čuj? Ovo je već nešto novo haha...ko im baa hebe majke nakaradne,goFna su to ko i domaća goFna
Recite sta hocete o Rusima, ali oni se ipak zalazu za svoje kuurve.
Srbiski politicari placu Rusima daim stave rezulucije Srebrenicu, sad kukaju za Natom jer ode Rs ko da nije postojala bice Isallna bice.
Treba otkačiti sve strance i izraziti duboku zabrinutosr
ovi rusi ko srbi samo kontra
Treba protjerati ovog glavonju iz BIH
Kada se već PIC poziva na dejtonski Ustav BiH, onda bi trebali znati da OS BiH nisu dio dejtonskog sporazuma i izvornog Ustava BiH. Dejtonski Ustav BiH poznaje VRS i VFBiH koja se sastoji od tzv. A BiH i HVO-a. Pitam vas zašto bi se u nekim stvarima držali Ustava k'o pijan plota, a u drugim ne?
ako je ista takozvano onda je to genocidna takozvana vojska rs, armija bih je pojam ljudskosti, hraborsti i ispravnosti za takozvanu vojsku rs-a
@RoyalStandard, takozvana, jer nije ono što joj ime sugerira. Ime joj sugerira da je ona bila i armija Hrvata i Srba, koja je branila Hrvate i Srbe. Međutim, to je notorna laž. Tzv. A BiH je bila muslimanska vojska koja se borila za interese muslimana. Hrvati su imali HVO, a Srbi VRS.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
sta vise treba da uradi ovaj ruski fasista da ga proglasite personom non grata jos jedino treba da ode da pljuje po spomeniku stradalaoj djeci sarajevaa i onda ovi sto sebe predstavljaju ,,bosancima,,ne vjerujem da bi reagovali otjerajte go.no barem iz federacije