Komentari (256)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
seljacina
Niko ne opravdava ovo,ali kako olako prođe pucanje na aladzu dzamiju u Foči rafalom,a ovo kao da je ubio nekoga
MisljenjeNarodaBOLA, ovaj je tvoj kao i onaj Adis Pokvić iz Gornjeg Vakufa koji je crtao kukaste križeve i za to optuživao Hrvate.
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Sarajevo 400 godina čuva Jevreje i njihovu kulturu i onda dođe neki balavac koji je pogledao tri srpska filma o skinheadima i odmah u fazonu ČiKa KuRe, ŠišAnjE i ostala sranja. Malog papka na tamburanje pa istjerivanje džina i šejtana.
samo glumi skinheada
Vratio se Valter
što na ovo trošite energiju ,nađite ubice dva svoja momka
Kat treba sve ima ali i za koga .
Dali je od nekog drugog posmrtnica bolio bi vas K,r,c sta pisu po njoj.Haj neserite vise ,samo akoje neko poznat onje bitan . A obicne ljude ko j...
E ovom sto je nacrtao, nahebem mu se mrtve familije
Jos samo da i ovo rijesemo i mirna Bosna.
Isti Skaka
Iz dosade mali nadrlja
Da ima i kapuljacu prepoznao bi ga
Ovo je Skaka kad je bio mlađi
Fadil Novalić
Onako, na prvu i po spitfajerki, djeluje ko zajeban lik. Komedija od drzave i policije.
ako ovaj zna sta je uradio evo glava
Pa gdje se vidi jasno da crta nešto po smrtovnici?Nejasno skroz... Ali kada jevrejska zajednica sjedne za vrat odgovarace svi.
Zanimljivo sta li je cilj ovoga? Razmislite.
Nema ovde cilja druze ovo je neko majmun ispao i nista drugo..samo debil moze to uraditi a o cilju se zna..naravno da ce ovaj jadnik platit debelu kaznu a ono para sto je dobio da to uradi ne moze pokriti sigurno ni trecinu iste..tako da debila pun grad a besparica udarila u glavu,visok datum tako da kupite oruzije (legalno naravno) i kuci na dohvat ruke..