Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vječni rahmet dobrom čovjeku i mučeniku,mnogo su te olajavali i vrijeđali ali se ispostavilo da nam je mnogo gore bez tebe.Ova konjina od Bakira će sve razvaliti, stranku i narod.
Tipicni SDA glasac. Doticni ^mucenik^ je uradio vise za rs nego Dodik,on im je potpisao sve papire kako bi napravili drzavu u drzavi. Trebaju mu spomenik dignuti.
@pidjameta.slipic Nisam SDA glasač.Šta je to potpisao matere ti?Zločinačku tvorevinu je napravio Dejtonski mirovni sporazum da bi se zaustavio rat.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Pa kud baš na dan referenduma, i to u Šamcu? Ovo je udar na RS.
Zasto udar na R .S?. NESTO SI TI POMUTIO BURAZ.Ovom gospodinu neka je vjecna slava, bio je dobar covjek. A ti jaro samo kuj teorije zavjere,ako ti je tako mir u dusi.
@profesor Miljenko: Ironija je dildo za neupućene. Vibrirajući.
Halalimo ti sve, nek ti dragi i uzvišnji Allah dž.š. ukabuli sva dobra djela, a oprosti loša, jedino ti ne možemo halaliti što nam na selamet ostavi Bakira, proda nas sve i dovede do prosijačkog štapa, pored naših kuća i avlija sreću moramo tražiti drugdje u bijelom svijetu
Meni nijedna neda ruzan ko Tihic ja mindzu sam samo gledo u krava u krava..
nisam ga volio ni vidjeti, ali je bio ljudina za ovaj Alijin isprdak
Neka mu je rahmet dusi ali bio je nesposobnjakovic kao svi ostali u toj stranci. Njegova smrti ne moze prekriti da je bio ublehas koji je pomogao u Ekonomskom genocidu u BiH. On je poceo sa ekonomskim genocidom, a Bake ce staviti tacku na Bosnjake jer svi odose. A Dodik i Cova ce isto uraditi svojima.
...najinteligentniji bošnjački političar. smiren i odmjeren, svjestan mogućeg i bez šupljih populističkih parola. baki mu ni šegrt neb mogo bit.
Naka mu je vjecni rahmet, a upravu si, iako nisam SDA, bio jedan od najmudrijih politicara, samo da podsjetim da je uspio progurati tzv. Prudski dogovor, sva nadleznost bi bila na nivou BiH. To je potvrdio i kabadahija Mile, ali u tome ga je sprijecio 100% Bih Haris Silajdzic kad je i dobio izbore.
Bio je gospodin. Vjecni mu rahmet.
prosle dvije godine a jos mu usi stoje citave i klempave
Bismillah el fatiha.
Zao mi je ali ovo je jedini mrtvac kome ne mogu odati pocast.On nas je doveo u situaciju u kojoj smo danas.Od mene NIKAD HALALA!!
Doduse i SDA stranka je isto toliko kriva jer nije smjenila bolesnog doticnog nit je poduzela ista da doticni prestane potpisivati dokumenta koja su pogubna za drzavu BiH.
rahmet ti duši predsjedniče...
Ako se ne prica o referendumu nije vrijedno citanja.