Komentari (126)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"Bakir pozvao sve patriote na jedinstvo" hahhhaahhahahah vic godine! te iste patriote je doveo u situaciju da kopaju po smecu
i tebi sam stavio jedan plus a registrovalo se cak 7.
i tebi sam stavio jedan plus a registrovalo se cak 7.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Patriota s ogromnim bbankovnim računom na štetu svog naroda, sa zlatkom kašikom i facom koje se i rođena mati stidi. Pu!
On je svoj patriotizam iskoristio samo da napuni svoje dzepove i obezbijedi svoju familiju. To sto ove patriote koje poziva jos uvijek zive na rubu siromastva njega je najmanje briga.
PL jel to nesto slicno onim, sa zapada finansiranim, teroristickim organizacijama sirom sveta koje su razrusile sopstvene drzave. Drugim recima korisni idioti zapada
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Pozvao na jedinstvo, ali ne sustinsko JEDINSTVO naroda - vec JEDINSTVO u glasanju za ofucanu SDA. FUJ Gledaj ti obiljezavanja PL, nigdje nijednog velikog borca, komadanta, GENERALA. Normalno, kada sve sto je valjalo su odstranili. Za babinu drzavu i zlatne kasike.
Bio sam nekad lud ali sada su drugi uslovi vrijeme kapitalizma za glas i patriotizam treba platiti.
Na ovim slikama je vrlo malo patriota i organizatora otpora.Neznam po čujem diktatu i po čijim spiskovima su pozvane patrite i organizatori otpora srpsko četičko ustaškoj agresiji.
proleteri svih zemalja ujedinite se
"10. juni 1991.godine stvoren embrion buduće antifašističke Armije RBiH". Tog datuma je njegov otac zajedno sa ostalim teroristima, medju kojima nije bilo narocito uglednih muslimana kao sto to tvdi Izetbegovic mladji, krenuo u razbijanje Jugoslavije, a samim tim i Bosne. Odlican podsjetnik za one koji tvrde kako su se Srbi spremali za rat, a jadni naivni muslimani vjerovali u bratstvo i jedinstvo.
Srbi su počeli razbijati Jugoslaviju antibirokratskom revolucijom. Jugoslavija je prestala da postoji 25. juna 1991. kada je Slovenija proglasila samostalnost. Izlaskom Hrvatske ostala je samo velika srbija. Bošnjaci nisu htjeli razbijanje SFRJ, jer smo znali da ćemo najviše stradati, ali kada je već razbijena, nismo imali izbora, jer bi i sa ratom i bez rata bio izvršen genocid nad nama, jer nije bilo mjesta za nekoliko miliona "muslimana" u budućoj "velikoj srpskoj državi". Jedina razlika je što bi genocid koji bi vršili Srbi u velikoj srbiji, bio veći od onoga koji se odigrao u prethodnom ratu. Imali bi cifru od nekoliko stotina hiljada ubijenih Bošnjaka. Dokaz za to je i prethodnih 10 genocida koji su izvršeni nad Bošnjacima, iako nikada ranije nije bllo priče o osamostaljivanju.
@Senad Ja taman mislio da ti odgovorim kad procitah "Dokaz za to je i prethodnih 10 genocida koji su izvršeni nad Bošnjacima". Automatski sam izgubio volju da pricam s tobom. Ako si raspolozen da te zajebavam, onda moze. Od ozbiljnog razgovora si digao ruke kad si napisao ovu glupost na kraju. Ne da ti je i ono prije bilo narocito pametno, ali je bar bilo podnosljivo.
PODRUMAR SI TI IZETBEGOVICU PODRUMARE !!!
SADA TI TREBA NOVO JEDINSTVO PA NA KOJU CES SE VIŠE STRANU OKRENUTI PRED IZBORE NA KOJU TO STRANU PUŠE POVOLJAN VJETAR SMRADU LJUDSKI LAŽI I MANIPULACIJE TI VIŠE NE PROLAZE NE POMAŽE TI NI OČEVO IME VIŠE ZBOG KOJEG SI TU I GDJE JESI.
"Dodao je da se ne mogu tjerati Arapi i da se o njima govori kao o prijetnji, a onda da kukamo što isti idu Aleksandru Vučiću u Srbiju." - ima smisla, samo što želimo da se ulaže u firme, koje proizvode realne vrijednosti, a ne u tržne centre i ne u kupovinu zemlje, jer to nije pravo ulaganje, već samo dizanje cijena nekretnina, koje pogađaju prosječne stanovnike ove zemlje.
Pola ovih prisutnih "patriota" je gledalo rat iz EU, a istinske patriote ne mogu da kupe kartu do Sarajeva a kamol' da ovdje sjede!
"100 hiljada ranih mjesta u narednih osam godina" - mene, kao glasača, Bošnjaka, bosanca, muslimana i bosanskog patriotu više interesuje prošlih 8 godina.
Evo opet Bakira u prvom safu.. a '92 ga nigdje nije bilo.
Stanite, u junu 1991. formirane oružane formacije muslimana, skoro godinu dana prije početka rata, a onda se kaže da su zlotvori srbočetnici napali goloruki narod, i da se goloruki narod branio u dobrovoljačkoj, tuzlanskoj malti i ostalim mjestima.. pa i gebels bi vam pozavidio... kada lažete, lažite sa stilom, da ne bude providno, tipa priče za uspavljivanje djece...
Rat je počeo u oktobru 1991. zločinom nad civilima u selu Ravno ili čak ranije napadom na neka mostarska naselja. Bošnjaci su bili slabo naoružani, a u poređenju sa JNA praktično goloruki. S druge strane smo imali embargo na uvoz oružija. I opet niste ostvarili ono što ste naumili.
kako nismo, dođi kod mene u Banja Luku pa vidi koliko je bosanska, mada, nikada nije ni bila niti će biti. vidi se dečko da nemaš elementarna znanja o međunarodnom pravu. Podsjetio bih te da je 1991., do aprila 1992.(iako potpuno neustavno i protivno normama međunarodnog prava, jer niste imali vlast na cijeloj teritoriji, ni teritoriju, ni stanovištvo) međunarodni subjektivitet je jedino imala JNA, kao jedina ustavna oružana sila SFRJ,voljeli vi to ili ne, a sve druge formacije su bile paravojne i terosrističke. prelistaj malo te knjige ako misliš da te lažem. Imali ste embargo, ali na papiru, opet gebelsovske priče, najviše vas ima a imate 24% teritorije, kakav paradoks, ali fakt, nolens volens....
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Baš fino. Još kad' bi nam Kirbaš objasnio šta je on to uradio i šta radi za patrotsku borbu (da ne kažem "za našu stvar"), možda bih lakše svario ovaj tekst.
Kad "podrumaš" počne blejati o patriotizmu, onda znaš da je vrijeme da se stvari mijenjaju.
Bakire , MARS U TRI MATERINE !!!!!!!!!!