Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
JOMU,SRETNA TI NOVA GODINA, I NEKA NAS DRAGI BOG SACUVA, OD OVOLIKE MRZNJE.
Dva bajrama se samo slave. Ovo se ne slavi.
سنة جديدة سعيدة.
Samo da preguramo ovaj 15. vijek, a 16-ti ce vec biti laksi :-)
Za matore :-)
Sbiljeska, i ja sam protivnik ovih novotarija u islamu. Dosta je bilo ovih modernih fazona kao sto je pjevanje. Te neprilicne kjafirske obicaje treba sto prije zabraniti, jer svi znamo da je Poslanik bio izricito protiv pjevanja i uopste to nije praktikovao. Niko nikada nije cuo Poslanika da je zapjevao, a kazu da je imao fantastican bariton. I meni je muka od ovog progresivnog 15. vijeka i sve bih dao da se vratimo u 5 ili 6 vijek, u ono srecno Poslanikovo vrijeme.
Da mi je dočekat ovo u praksi. Eto tu i tamo vidim neke koji pozivaju na dobro, mada je to uglavnom pozivanje samo na islam. A ove koji rade dobro a muslimani su stvarno totalno rijetko vidim. Sve se to svelo na čisti kapitalizam, svako samo sebe gleda, a neko je musliman a neko nije. Što je totalno nemuslimanski.
Bošnjaci, sretna vam nova godina!
mrs u pm !!!!
je li bilo vatrometa u šeheru?
nemoj da me vrijedzas jarane,ja sam iz tuzle
PRIKAŽI ODGOVORE (2)