Komentari (132)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ljudi moji koliko je toplije ljeti nego zimi.
@JahaacMaglee Inzko pustio dječicu da se zaigraju pa su se malo vise zaigrali trebam im sada vaspitne lupititi da se restartuju i vrate na fabricke postavke tj da se vrate na Republiku Bosnu i Hercegovinu članicu EU&Nato💙⚜️🇧🇦
Bosna će biti ponos NATO-a i EU, dragulj Evrope i svijeta, raritet među državama istoka Evrope koji je istinski Zapad. Bog nam pomaže.
A čeljad jednom narodu nametne bijesnog pijanduru Komšića.... Drugi bijesni slave ratnog zločinca, treći bijesni stavlja tablu na studentskom domu umjesto sa imenom Nikola Tesla stave ratnog zločinca. Kontaš... Svi smo bijesni
@ero sa onog svijeta Bit će ti obrisan komentar
@ero sa onog svijeta Lijepo receno.
Ovaj čovjek sve može riješiti, a ne radi ništa. Nisam nikad vidio da neko prima toliku platu, da nije nijedan konkretan posao obavio. Cirkus!
I ja bi bio pametniji za platu koju primaš
Hoce li neko ovom imbecilu reci da je nebitan?!
Bosna će biti ponos NATO-a i EU, dragulj Evrope i svijeta, raritet među državama istoka Evrope koji je istinski Zapad. Bog nam pomaže.
Lik se zaebava s nama, uz platu od 50 milja.
i evo sve čitam te čestitare i nigdje ne vidjeh rješenja,niti građanske,niti trećeg entiteta,niti sigurnog opstanka RS-a,e šta ćemo sad,opet se klat,to je njihova postaka za nas,ajmo biti pametni pa im pomutititi poslove te se zagrliti i zapjevati,jeko Incko,..jeko glupa i frigidna EU,..
Pa sto tvoja maticna drzava ne primi ovu celjad iz Maroka, Alzira, Pakistana, Tunisa? nisu bijesni, samo traze da udju u EU a ne mogu, ne dozvoljavaju im. Zasto je postala EU kuca tijesna?
Inzko, bitte tun Sie dem bosnischen Volk einen Gefallen und verlassen Sie unser Land, wenn Sie ein ehrlicher Mann sind ..🤔
23 procenta su tijesna a i čeljad u njima je bijesna.
Kad imaš 25 milja svaki mjesec a ništa ne radiš, koga boli patka.... Aminaš da podulji
Kada si uvjeren da te ništa više ne može iznenaditi, onda se javi Inziko
DZubre jedno idi u Austriju pa seri tamo.
Kako kad vi stranci sjednete sa bosnjacima pa im onecate unutarnju bih pa sjednete sa hrvatima pa treci entitet obecate i onda sjednete sa srbima pa i njima nesto obecate i onda vuce svako na svoju stranu a vi perete pare i kupujete zemlju preko MMF
Mir ali malo morgen. Potpirujete velikobosnjacku politiku, radikalnog islamistu Aliju I. kojeg niste osudili za pocinjene zlocine. U glavnom gradu postoji muzej ratnog zlocinca Alije Izetbegovica. O kojem ti miru govoris Incko dok podrzavas zlocince Bosnjaka, a Srbe napadas kad god mozes.
kojih se ti gljiva nagruho jadan ne bio ,?
Koliko si zeznuo i obesmislio svoju poziciju dokaz je i taj da se samo na bosnjackom dijelu Bosne i smijes pojaviti i samo si tamo dobrodosao. Da se tebe ista pita davno bi napravio rasulo u BiH.