Komentari (175)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Konacno da neko stranac kaze nesto za hinju Covica
i to su mu rekli jer je njima nastetio, a ne sto nama steti
Čoviću, što te ruže ovi dobri momci? 🤣🤣🤣
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
Hahah, nek smo i ovo dočekali.
Hahah ma sta si doceko druze, svi su oni u talu..Ovo su hajke, medijsko bacanje petardi za narod..Lafo , evo nahebo je Covic..Jest al u ku..cu
Komsic je legitiman hrvat
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ćirilo je Američki pas!!! Kome ovaj prosipa maglu!?!
Ovaj covijek je Penicilin za sve. Svaka mu valja para.
reci nam nesto sto ne znamo
Najnovija vijest: Američka obustava izdavanja dozvola za nove projekte za izvoz ukapljenog gasa (LNG) mogla bi da ugrozi energetsku sigurnost u Nemačkoj i u Evropi, upozorili su uvoznici.Covic je vidovit.
Nešem narodu kriv stranac što su nam političari lopovi, bravo O'Brien, sve, je tačno rekao, opleo po svima, jer su svi kriminalci, samo smeta bošnjo, Srbinu i Hrvatu što im dira "lidere" i supermene, koji smo mi kolektivni kreteni
Šta će se desiti poslije ovoga?! Evo ostavio sam sliku zaslona s naslovom, pa da vidim kroz godinu dana šta se desilo nakon dolaska ovog činovnika.
Respect ! Imenovao je sve glavne kocnicare napretka BiH.
Krivousta reinkarnacija Tudjmana, iskrivio je i rijeku UZ-p imanje.
Dvije rijeci koje ga opisuju u potpunosti. Dragan Čovic = gnjida/hinja
Rjetko kad ovako otvoreno I direktno prozivanje politickih siledzija u BiH. Inace ove briselske pudlice to sasvim drugacije formulisu, gdje bi Satler danas??
To je gofno golemo, taj čović
Gledam i ushita u komentarima jadni li smo. Želje njemu za nama i dobrobiti BiH. Valjda bi mu trebalo 3 min. da krene tapšati Čovića da zatreba štagod a nas bi ostavili kao u Afganistanu. Ma i krače.
Zamisli kad bi neko iz trojke trojanske izdajničke ovako nešto rekao za Čovketa, naprimjer Dino ili Forto a da ne kažem Neko.
Oni ce sad napasti probosanske stranke jer glasaci trojke samo zele da cuju nesto protiv opozicije. Sto se tice drzave,ionako nam glavni grad vise nije Sarajevo vec Banjaluka. Tamo se kod Dodika ko najveci klosari okupljaju sarajlije i slusaju naredbe Dodika.
O'BRAJANE drug, sto ti ne odes kod ANGLOSAKSONACA u London i onom lakrdijasu Borisu i njima ne pametujes o respiratorima koje su kupili za 135 MILIONA funti, 2700 komada po cijeni od 50 000funti komad, koji nisu mogli biti koristeni?! Moj BRAJANE ne budi Драган Човић!
sta to libo taki. nas zanima ko je ovde kupio usisivace
Uhh od Dragana je samo Dodik lošije prošo. Naveo je isto da je Dragan odgovoran za iseljavanje Hrv iz Hercegovine, da spriječava ulazak u EU zbog blokiranja potrebnih reformi