Komentari (107)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
VRATITE NEFICA FALI NAM NEKO DA NAM KAZE DA JE SITUACIJA U SARAJEVU ZADOVOLJAVAJUCA,A 3 PUCNJAVE BILE OD 11H
Blago nama sa SDP i NS koji truju narod o lazima i podvalama da neko drugi dijeli BIH a upravo oni to rade i prave neku malu Jugoslaviju samo tamo gdje su Bosnjaci vecina, prije svega Republiku Sarajevo.
@Analiticar1992 izgleda da su tehnoloski napredovali SDA botovi pa napucavaju lakove nekim cudom
@Analiticar1992 260 lajkova za 20 minuta haha, vidim SDA je pored sendvic botova ulozila i u IT podrsku, fantazija. Narod znO, selam :)
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Vidi mu face ko da ga je poplava izbacila eeee teško nama sa ovakvim komesarom
SDA na aparatima
Kako je izabran Komesar Nusret Selimović građani Sarajeva treba da znaju da je član Nezavisnog odbora Kenan Kapo suprug Belme Kapo koja je član Glavnog obora SDP BIH. Toliko o “Nezavisnosti”. To je direktan sukob interesa ali nema ko da pokrene istragu.
Kad ce biti smijenjen ??
Sad oformite grupu inspektora koja direktno odgovara komesaru i ministru i krenite...slucaj Memic, 250 000KM kiosk, EYOF ,..
Djeca nam se smiju, moj hadzi Dino.
Mirsad Dzelilovic je bio najidealniji kandidat medju ovom cetvoricom,i ako se ne varam nije ni u jednoj stranci,barem sam cuo sve pohvale od njegovih kolega da je svoj posao obavlja pošteno i profesionalno..
Ovo je Konakovica maslo i ovih koji nevole ovu drzavu
Tugo moja.. Ko nam bira komesara.. Miroslav Kružik!
Propali golman
imal neki da nije selimovic
Samo nek se mijenja!
Samo se podobnost gleda to je ta sestorka
Dino Konakovic kritikuje SDA i njihov nacin raspodjele funkcija, a sada ispade da je on gori od SDA. Poklopio kljucne ministarske funkcije u vladi, nabije nogom nepodobne clanove Nadzornih odbora cak i one iz SBB-a. Sada je poklopio i MUP 100%. Hajmo na podobne ne sposobne.
joj SDA botovi uzas, fakat poceti cu klix izbjegavati ako ovako nastavi. Rijesite vise problem, ako neko konstantno dobiva stotine minusa radi sirenja propagande i lazi pod razlicitim profilima valjda je red da ga banujete.
Ovo je iznenađenje kola