Komentari (146)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo je dogovoreno između Vlade Hr. i Dodika.Oni se ližu sa Hrvatima, a mi bi trebali za njihove guzice da se svađamo. Neka istovare hiljadu tona ako to ne smeta ljudima u RS.. u. Više pišete o ovome nego svi portali zajedno u RS.. u.
Pored puste Slavonije, pored puste Krajine, pored puste pola Hrvatske, oni prave nuklearnu deponiju na najljepsoj rijeci na Balkanu, i jednoj od najljepsih rijeka u Evropi. Normalan covjek bi momentalno pravio deponiju odmah pored Dubrovnika na izvoristu Homble, ali vidicemo hoce Hrvat Dodik to uraditi. Hoce li mu to dozvoliti Srbi Covic i Milanovic.
Ja sam za da truju srbadiju!
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Nek to dodik sredi,kao peljesac
Trebamo jebati rvate u guzove
Nasa drzava je kontaminirana s politicarima kojima je Hrvatska i Srbija na prvom mjestu. Ustvari na drugom, na prvom su oni sami s svojom familijom i klikom. Jedino moguci odgovor je reprocitet, zagorcajte im zivot, pravite skladista industrijskog, hemijskog otpada kod Trebinja, neka im smrdi, ugrozava, sputava u razvoju, zagadjuje okolinu i zdravlje.
Sta se sad buni srbadija, pusili im.krc zajedno sa Dodom. Sad kad im ga braca rvati zabise, vadi ga...
Jednostavno Bih nek sklepa baraku iznad Dubrovnika i tu odlaže svo opasno smeće iz Bosne
Zašto Hrvatska npr. ovo nije ukopala dole negdje u hercegovačkom kamenjaru blizu Čapljine. A ne mogu tamo, tamo žive Hrvati. Bilo bi ligično da ga sahrane na granici Hrvatske i Slovenije. Ali najlakše je pored BiH, nefunkcionalne države. Nema ih ko ni tužiti, tu su Hrvati da opstruiraju.
Koliko je Emir Dizdarević klepio para na ovu priču?
Kako je Milanović svom bratu Dodiku na kraju ovako nešto mogao uraditi. Ipak će se ovo skladištiti uz među "države RS".
E upravo zbog ovakvih stvari sad bi bilo lijepo da ova država funkcioniše i štiti interese svojih građana-državljana. Neki misle da ih susjedi i komšije vole više nego sebe. Strašno se varaju.
Ma kada nam ne smeta Pelješki most, ne smeta nam ni ovo.To će Nile sa jaranom Zokijem uz kavicu dogovoriti.
Kilavi, priglupi Bošnjo i pravoslavni, tupavi Vlah moraju stati na put ovom problemu. Ovo može ujediniti te dvije grupacije više nego bilo šta drugo. Ovo jeste bolesna prilika, ali je prilika za liječenje bolesnog odnosa u ovoj zemlji.
Kolko se para dobije da meni u bašču to se odlaže
Ma to ce kifla da rijesi dok kazes keks.
Pocnes maltretirati uvoznike pa da vidis kako se prica mijenja i kako se u rekordnom roku trazi druga lokacija. Uvijek su pare u pitanju. A BiH je najveci hr uvoznik
U Republici Srpskoj ni jedna vijest o radioaktivnosti u njihovoj blizini. Mi u Federaciji se vise brinemo za njih nego oni sami. Pogotovo nasi portali
Slabo si informisan .
Znaci, ti podjelio BiH?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Bošnje, tko vam brani da napravite nuklearnu elektranu na Uni? Kaže, "uzvratiti istom mjerom"😂
Što se Bošnji tiče slobodno neka grade, svakako tu žive Dodikovi vjerni glasači sa više očiju nego zuba i kokardom na glavi. Ostali koji su živjeli na tim prostorima ili su završili u nekoj od masovnih grobnica širom entiteta ili su protjerani...
Ovo smeta onima što ne daju reči da su Bošnje.A vi če ze najvjerojatnije dobiti eko bombu iznad Dubrovnika i zavrnutu Trebišnjicu na Gornjim horizontima pa čete u Ercegovini od vode imati samo Janu.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)