Komentari (241)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sve ih protjerat!
Ma jok, pusti ih nek se pobiju medjusobno kad su primitivni
Bolesni ljudi, ko im ebe mater nek slamu jedu
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
1. Da li je poricanje zlocina i genocida obuhvaceno zakonom o kleveti buduci da medjunrodni i domaci zakoni ovo potvrdjuju kao cinjenicu? 2. Da li borci BiH Armije, oslobodjeni od optuzbi za zlocine, a koje funkcioneri iz RS-a (Dodik-N. Oric) i dalje inkriminiraju mogu tuziti iste za klevetu? 3. Da li grad Sarajevo moze tuziti gradonacelnika Istocnog Sarajeva za klevetu kada ovaj tvrdi da su Srbi napustili Sarajevo jer su protjerani?
Naravno da ne. Zato je i govnarluk
iz RS sam ovo je i konacan ekser u kovceg moje zelje da ostanem da zivim tu. Adio, a nije mi jasno kako ljudi, pa za bilo koju poziciju, mogu da ostanu toliko bez savjesti i svijesti
Eto Dodok sad te niko nesmije kritikovati, bez obizira opet svi znaju ko si i sta si.....to je ono ko carevo novo ruho
E moj narode šta ste sve dozvolili
Mora li se tužba potpisati, kako ce vepar to uraditi kad svi znamo da veprovi nisu pismeni ili je dovoljno otisak papka, pitanje je sad?
Odlicna prilika da se pronadje okidac za sukob. Neko ce negdje nesto napisati o genocidnoj tvorevini, ovi iz MUPa zabiljeziti, oni ga uhapse i eto problema.
Tata Srba svoim Bosanskim Srbima Zaprdio ito pravo !!
To Mile na taj nacin hoce da odplacuje dugove.
Da vidimo sada novinare ...ovo moze biti i dobro
Meni, eto kao muslimanu da mi neki 'bh-muslimanski' diplomat stalno na nos nabija muslimanske rekvizite govoreci da ce mo mi 'muslimani' zivjeti sretno ako se segregerisemo u 'muslimaniju' ne bih ga ni pogledao a pogotovo glasao za takvog. To je zato je vidim stvarnost ovu da srbi nece postici 'boziju srpsku zapovjest' separacijom-drugcijih vec ljudskim vrijednostima i jednakostima svih ljudi.
Bilo je i vrijeme. Nemoš živit u Daytonskoj BiH a pričat o genocidnim tvorevinama unutar iste te BiH. Koja je sastavljena od upravo tih genocidnih tvorevina.. reci da je sastavljena od tri humanitarne organizacije. Sta talasaš
Bravo Dodo.
kakva lakrdija i primitivluk ,polako se vraćaju u kameno doba
Pa prvi je dodik onaj kojeg treba tuzit i sudit prema ovom zakonu. Cim zine, svaka mu je za tuzbe.
Ako ima slobode u FBiH, neka se bošnjački političari pokaju za Sanja Garić, (1975.), njen brat Milan Garić (1981.), Dragan Ramljak (1978.), Dražen Čečura (1978.), Boris Antičević (1983.), Sanja Križanović (1978.), Augustina Grebenar (1984.) i njen brat Velimir Grebenar (1981.).
Pa i ministar mup a ks g Katica hoce isto ovo da uradi