Komentari (344)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sve ćete to poništiti, i još ćete u NATO ući...
@doff jer zele u Nato
Moji prijatelji iz centra Sarajeva: Dragan, Miloš, Zoka, Zdenko, Borko, Ivica, Nikola, Saša, Jovo, Ivana, Milica, Vanja... Dođite klošari malo u čaršiju pa da vidite šta je RAJVOSA. Lako je palamuditi iz etnički očišćene Banjaluke gdje ste porušili sve džamije!
Goodbye Do-Dick , welcome Nato :)
U jeeeeb ... Ovi su u sukobu sami sa sobom...........
Milorad Dodik je ponajvise dobio krila od međunarodne zajednice kroz donacije i kredite. Da nije Dodik dobio 5 Milijardi Dolara donacija i 3,5 Milijarde kredite ne bi danas razvaljivao Bosni Hercegovinu i bio prepreka NATOu. Naprotiv, bio bi mani od makovog zrna.
R, SEX IT
Joj srbadijo kako ste mi odvratni
Eh eto otcijepise se opet. R-sex-it.
Inzko na aparatima hahaha
Posle Jeb...a nema kajanja. Sad bi da se vrate pa iz nova opet isto..
nije dodik jak, vec su bosnjaci slabi, korumpirani i neskolovani za visoku politiku. bosnjacima je vazno da se rastale medju sobom, a sta ce biti sa drzavom manje vise. najbolji primjer je kanton sarajevo (svjesno pisano malim slovima).
jedno pitanje samo za srbe:jeste sigurni vi srbi da ste jaki,mocni i brojni kao aprila 1992. i jedno jos vaznije pitanje;jeste sigurni da smo mi bosnjaci slabi,naivni i nespremni kao aprila 1992.
Vodu hladi, vodu vari! 😂
U jednu ruku možda bi bilo i dobro da se izazovu kakvi sukobi da se konačno riješimo ovih koji nas već 25 godina drže u toru kao ovce i plačkaju prodajući nam prazne priče o ugroženosti jednih od drugih a oni samo ubiru kajmak od našeg skoro pa besplatnog rada!!!!
Svaki rat se vodi za teritoriju pa tako i ovaj zadnji je bio zbog istih razloga!Potisom mirovnog sporazuma svi su pristali na uvjete dogovorene u Deytonu i toga treba da se drže da bi se mir očuvao.Ovo što rade Bakir i Dodik je direktan udar na mirovni sporazum a u interesu samo svom da bi se ponovo dobili izbori.Ako bi došlo do bilokakvih sukoba to bi bio kraj svima koji zagovaraju disoluciju BiH
Srpska akademija kad se kod sjeti plana Z4 plače. Ovako su mogli imati i u Hrvatskoj.
Ovi sto su spremni 😁, ajmo na spavanje sutra uciteljica propituje.