Komentari (66)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
do juce s kamama hodali, a sada glume neutralce. Samo kod cetalja
Đaba nas zavađate ..necemo vam opet tu foru popusit o ratu pred izbore !!! SDA HDZ I SNSD padaju ove godine
Tebe djaba "zavadjaju" zlikovce jedan sto podrzavas vlaske zlikovce i sto bi isao piskiti da vlasi sutra organizuju referendum o komadanju drzave koju navodno zelis cjelovitu?
@Roin ti ocito volis rat .. to je tvoj nivo ccc
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Kad se netko pokušava igrati države onda to ovako izgleda . . . Crni Duduče popusti malo yebeni narod ...!!!
Umjesto u oruzje RS ce ulagati u traktore. Ionako Dodik pravi put ka Srbiji da ne zaglave ko u Hrvatskoj
@zoranzoranovic , evo ja nisam musliman i ne volim islam ali bih ti za Bosnu istrijebio izdajnicko sjeme!
Kako se gamad pokunja kad vidi da je pribijena uz zid, čuj oni su eto ko neutralni a mi eto ko tražimo belaja, đikani retardirani
Entitet koji nema svoju vojsku raspravlja o vojnoj neutralnosti. :D
@Zilot Mi hocemo, a posto smo mi apsolutna vecina, ima da bude kako vecina odluci. Sto se tebe tice, mozes si izabrati narodnu nosnju, manjinac.
@ponosniVuk Eto Putin vam poklonio one krntije besplatno?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
lmao entitet proglasava vojnu neutralnost only @ balcans
SVAKI REFERENDUM STO SE TICE ARBIH ZNACI RAT I BOSNJACKI CLAN PREDSJEDNISTVA BIH AUTOMATSKI TREBA PROGLASITI OPCU MOBILIZACIJU ARBIH!
Naravno niko ne zeli rat, ali referendum je linija koja se ne smije dati preci. Pobili, opljackali, silovali, protjerali, pa bi se sad igrali "demokratije"? Gluposti, CIJELA Bosna je bosnjacki zivotni prostor i nikom se ne smije dati da se zajebava s njom.
@Roin rat ti u kuci bio.. ne seri SDA smrdino.. i ne huškaj narod kakav rat i govna pasja necemo ti opet za sda hdz i snsd glasat kako god okrenes
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Jednako relevantna rasprava k'o o vojnoj neutralnosti moje mjesne zajednice... Smjer je odavno politički trasiran i zakonski podržan. Država BiH će u MAP, pa onda dalje putem ka integracijama koje će joj osigurati zaštitu od čobana i njihovih referenduma.
@Zilot Samo gledaj
Treba se spremat.i
Nemate vi sta proglasavati vojnu neutralonost, kad budete vise od etniteta radite sta hocete!