Komentari (140)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"Na ovom su mjestu srpski zločinci u noći 25/26. 8. 1992. Godine zapalili nacionalnu univerzitetsku bilblioteku Bosne i Hercegovine. U plamenu je nestalo više od dva miliona knjiga, časopisa i dokumenat. Ne zaboravite, pamtite i opominjite".
Sile dobra uvijek pobjeđuju. Ko tebe granatom, ti njega Vijećnicom.
Upravu si,moga djela su uništena i ovo nam je opomena.Jer narod bez historije kao i da ne postoji!!!
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
"civilizacija pobjeđuje barbarstvo"
Treba ovo i na engleski napisati
Gradska uprava treba preseliti u Vijecnicu. To je njena prvobitna namjena. A biblioteci je mjesto svakako u kampusu. Bio je i onaj projekat izgradnje jedne od najsuvremenijih biblioteka u Europi u kampusu. Tako da mi je bezveze da se za to koristi Vijecnica.
zasto nigdje ne pise sta ce sada nalaziti u vijecnici, osim kongresne sale na drugom spratu???
mene zanima da li iko zna kako se moze doci do karata za koncert filharmonije? ili ce to biti rezervisano samo za delegate, politicare, jet set guzonje? stvarno mi se ide....
Jos ljepsa i starija...
Radovima su se pridružili i "Masonski Umjetnici". baš finih znakova ima :D but- Killuminati !
Nego,..ima li ista da ste vi balije ikada napravili,...nemojte samo turke racunati
Nema! Nema NISTA sto ste vi sagradili i napravili. Za vama ne postoji nikakva istorisko kulturna gradjevina, djelo ili bilo sta sto vas generise narodom a kamo li nacijom. Preseratori, falsifikatori,...eto to ste vi
imamo tebe
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Molim kretene koji budu opet napdali Sarajevo da fulaju vijecnicu tu su samo knjige...Hvala..!
Ajmo ko je za legalizaciju marihuane?
Meni je 17 i kad sam bio mladji mislio sam da ce ona uvijek ostati onakva sa skelama oko nje nikakva mislio sam da nikada necu vidjeti njenu unutrasnjojst mislio sam da nikada necu vidjeti taj sjaj o kojem su mi roditelji kao malom pricali...MISLIO SAM.
TREBA SAMO I NA ENGLESKI NAPISATI
A francuski polizati :)
Eh Gorane ko vas srbe nezna skupo bih vas platio, izgleda da si zaboravio da jugoslavija vise ne postoji i da vas srbe i vase pametovanje niko vise ne j..e ni 5%.
SVAKA CAST ZA OBNOVU A I ZA TEKST NA ULAZU
www.NISTEZNALI.com To je informativni sajt gdje mozete svaki dan da citate nove clanke i zanimljivosti koje niste znali.Mozete nam pisati preko kontakt forme sta zelite da saznate mi cemo pokusati napisati o tome clanak. Facebook page Lajkuj te nas: https://www.facebook.com/nisteznali www.SPOTED.ba Svaki dan poropustimo bezbroj propuštenih prilika za pronalazak prijatelja/prijateljice ili dijevojke/decka. Ljudi su ponekad uplašeni ili ih je jednostavno stid prici drugoj osobi i upoznat se. Za promjenu tim iz pcgroup (PCG.ba) su nam olakšati putem internet portala www.SPOTED.ba.koji nam daje drugu priliku za to. Posjetite nas i lajkuj te našu facebook stranicu https://www.facebook.com/spotedbih
da li cemo sada citati komentare nasih ,,pametnica,, kako kukaju zasto se nisu fabrike otvorile za ove pare :-)
NE ZABORAVITE,PAMTITE I OPOMINJITE...
Ne mogu vlasi srusiti koliko mi mozemo napraviti.