Komentari (54)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Burzić ima ozbiljan poremećaj ponašanja, strašno se uzbuđuje, znoji se, kada govori suha su mu usta, briše dlanove maramicama, hoda unaokolo kao razjarena životinja u kavezu, naglo reaguje, traži konflikte, stoga i ova izjava.....Dakle, neuračunljiva osoba, zaista se na njegovoj pojavi vidi da koristi droge....
kakav narod (bosnjaci) takvi i novinari (kurcine)!
burziću čobane iz trnova
ZB izgleda kao da je trajno pod uticajem ozbiljnijih lijekova za smirenje, ali ovo stvarno mislim, nije figurativno. tip je skroz usporen, pogled staklenast, gotovo da ne trepce, a kada prica cuje se kako su mu usta suha, isto kao kod ovih mojih sto se hrane u apoteci. obratite paznju kada ga sljedeci put cujete na TV, da ne pricam ko ima priliku da ga vidi uzivo. ovo stvarno mislim, nije mi cilj da covjeka nesto nagrdim i zao mi ga je ako je stvarno bolestan, ali on definitivno ili ima neku dijagnozu pa prima jacu terapiju ili samostalno neke medikamente brsti.
TESKO JE ISTINI POGLEDATI U OCI !
Oni nisu osobe nižeg intelektualnog nivoa, oni su osobe dapače najnižeg intelektualnog nivoa ! Strašno ali istinito !
Vala je rekao istinu !!!!! To je bagra samo takva ! Ko jos studira četiri godine pa pise o tuđim privatnim zivotima, laže, zabada nos gdje mu nije mjesto a uz to je još i polupismen ! Pogledajte samo onaj nesretni \'Avaz\' !
Frajer je u pravu 1000%. Svaka čast Burziću :) Thumbs up !
Pa covjek je u pravu. Novinari su obicna placenicka g.o..v.na a predvodnik im je Bakir iz 60 minuta
Meni je pravo interesantna ova slika sa facebooka koju je neko prikacio uz vijest i koja citavoj prici daje neozbiljan ton...
NIKOGOVIĆ-DNO DNA.....KAKAV ISPAD!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jeko Burzić?
istina, sto jest, jest. JE LI TO ONAJ IZ GRUPE Punkt?!
u potpunosti podrzavam komentar Burzica.. nasi novinari su spali na najnize grane, a prednjace svakako Avazovi puleni i Hayatove vijesti u 7 puleni..
Sam je nižeg intelektualnog nivoa a napad je najbolja odbrana!