Komentari (90)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Obećanje ludom radovanje. Treba tek u proceduru i to dan prije protesta. Ko je naivan neka vjeruje.
Povečati penzije svima ispod 500 KM ,a onima preko 1000 KM smanjiti ! Realno,parlamentarci,generali,i ini političari opuhaše državu .
Niko sam sebi nece ukinuti privilegije.
Jedan zaposleni na jednog penzionera ne funkcioniše pogotovo uz parazitski državni aparat koji bezobrazno crpi finansijsku energiu države.
Samo puska rjesava probleme.
Sve je ovo presipanje iz praznog u suplje. Prava predizborna ublehaska prica.
eto tako lako sad mozete vidjeti koliko novalici i zvizdici i izetbegovici lazu. da raste zaposlenost jacao bi penzioni fond, raslo bi i zdravstvo
gradili bi puteve i prali pare preko svojih građevinskih firmi a penzioner mu 300 maraka ima penziju.
jebes penziju danasnju nemozes sebi ni gaca priusti, dok u svijetu narod uziva u penziji putuju negledaju jel ima pastetu u frizideru ili dali im je struja placena.
sad ce novi obracun haraca na ove jadne plate obicnih smrtnika
Jel se sada povećao koeficijent? Koji je trenutno? Manite se deamogogije, hoće li ljudima biti veća penzija?
@emmir1 Neće. U skladu sa visinom uplaćenih doprinosa se pripisuje bod. Npr. ko ima prosječnu platu u Federaciji će imati bod 1. A ko ima manju platu onda ide 0,75 ili 0,5 ako je najniža.
ova 3ca slika je fadilov pandan onoj majkićevoj jel?
Sta se cekalo cijelu godinu? Vi ne kontate da predsjednici udruzenja penzionera rade za lopovsku vladu i od pocetka ljeta odgadjaju ovaj protest...
Omerefendić i Rapa su najgori kolaboracionisti SDA prvenstveno a onda i Vlade FBIH. S leđa penzionera uzimate da bi ste utišali revolt i nezadovoljstvo največeg dijela branitelja , besramno uvodite u prava sve nove i nove kategorije. Učinite javnim registar branitelja ako imate hrabrosti pa čemo vidjeti koja prvenstveno SDA i HDSZ zaslužna bagra je uvedena u prava.
Klix me banovao ili zbog arapovica ili zbog cifuta....e svasta...ne smije covjek ni lajat vise
A zar djuturumi nisu rekli da im je sve preko 13.6 neprihvatljivo?
SVI NA PROTESTE SUTRA!
@AQmega7 https://goatsinthemachine.files.wordpress.com/2014/05/img-carlsberg_apocalypse.jpg