Komentari (130)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma nije Emir H. za kantonalni nivo, pa on je, po tituli, samo za Dom lordova
Pijem na EX do dna do dna jer tu na dnu nas vodi DF SBB i SDA...
@MajkaTereza Tu titulu lord mozes uzet na internetu, https://www.lordtitles.co.uk/collections/lord-lady-title-packs, evo postani lord i ti
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
A farmaceut za rad i socijalnu politiku,taman da im dila bobe kakve da misle da su u dobrom socijalnom stanju Bravo tornjaci 👌
Zadruga
SDA go fuk yourself.. zajedno sa drugima!
Ministar koji se pjan slučajno rokno pištoljem u glavu? Ministar alkos - kvazilord,... Ko je sljedeći ministar? Pedofil, shizofreničar, nekrofil?
Kakva petljavina oko ovog krivića, prvo ne radi u min.obrazovanja nego u kantonalnoj upravi za inspekcijske poslove u Sarajevu i nije glavni inspektor nego prosvjetni inspektor! Odma laži i folovi!
Ovo nigdje nema ,ministri ,sefovi kojekakvi smhenjuju se ko gace ,svaki dan drugi pa nije cudo sto ne mrdamo iz tunela ,fok se jedan uvede u posao taman evo ga drugi i u krug ,ove strankectreba ukinuti totalno ,samo sposobne i vozdra kakve,stranke vise ,lopovi
DF može imenovati samo alkoholičare kao što im je i predsjednik Sejdo
kad se zoves rusmir a nadimak ti sanko. voli covjek sank, je li to mozda?
Svi od zla oca, od gore matere
A što su udarili sa pljuvanjem po nalogu Kojovića i Konakovića...ništa nije dobro kad njihovi ministri idu...
Sto si rumen ko seljak, sto ne pijes kiseljak, pitam ja vas.
A to sto se Mačkić slučajno ranio pištoljem u glavu?
Ljudi koja je ovo zajebancija , stvarno da ne povjerujes , od Lorda do Sanke pa do pistoljdzije , Zeljko Komsic daleko najlosija kadrovska politika ikada , SDA barem izvadi nekog mladod magistra vise onako zbog fola a oni ovog Sanku pa Lord ( dobra glumac ali nije za politike)
Univerzalni dream team, pa mogu i SP osvojit' :D
Emir Hadžihafizbegović je dobar GLUMAC, dobar ALKOHOLIČAR, dobar PAPAK, dobar LORD, dobar sa Bakirom, dobar sa Sebijom, dobar sa njihovim CUKOM i to je sasvim dovoljno da bude MINISTAR.
Ovo nova usluga na Klixu, daju politikantima da pišu tekstove, koliko košta ovakav tekst, pet glava?
samo dijelite... to vam je zadnja podjela resora!