{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Novi ministar u RS Igor Vidović preuzeo dužnost

S
14.3.2013. u 11:42
0
0
Novi ministar u RS Igor Vidović preuzeo dužnost
0
Novi ministar u RS Igor Vidović preuzeo dužnost
Predsjednica Vlade Republike Srpske i dosadašnja ministrica za ekonomske odnose i regionalnu saradnju Republike Srpske Željka Cvijanović predala je danas dužnost novom ministru Igoru Vidoviću.
Cvijanovićeva je rekla novinarima nakon primoredaje da je novog ministra ranije upoznala sa strukturom Ministarstva i sa svim aktivnostima koje se provode, kao i sa planovima, tako da ne očekuje bilo kakve probleme.

"U potpisanoj primopredaji navodi se stanje kadrova, finansija i provedenih i planiranih aktivnosti u Ministarstvu. Ovdje je uhodana struktura koja odlično zna svoj posao, a novi ministar je raspoložen da radi. Prema tome - sve je u redu“, naglasila je Cvijanovićeva.

Novi ministar za ekonomske odnose i regionalnu saradnju Republike Srpske Igor Vidović zahvalio je predsjedniku Vlade Željki Cvijanović što mu je ukazala povjerenje da vodi i nastavi put ovog ministarstva.

"Da se ne radi o najboljem ministartvu, ne bi premijer bila tu gdje je sada. Imao sam dovoljno vremena da se upoznam i sa svojim pomoćnicima, sa radom Ministarstva. Mislim da neće biti problema, da ćemo nastaviti kontinuitet koje je ovo ministarsvo imalo i u proteklom periodu", rekao je Vidović.

Prema njegovim riječima, sve je definisano planovima, programima i aktivnostima.

"Imamo aktivnosti za novu sjednicu Vlade, tako da se uhodavamo“, dodao je ministar Vidović.

On je istakao da će se Ministarstvo u svom radu držati plana predviđenog za ovu i sljedeću godinu, koji je premijer Željka Cvijanović predstavila u svom ekspozeu.

"Naš plan je evropski pit, Dejtonski sporazum. Mi smo Ministarstvo koje vrši koordinaciju, usklađivanje, i tako ćemo nastaviti“, istakao je Vidović.

Cvijanovićeva je juče preuzela dužnost predsjednika Vlade Srpske od Aleksandra DŽombića. Vijeće naroda Republike Srpske juče je potvrdilo izbor Željke Cvijanović za premijera i novi sastav Vlade čime je završena procedura imenovanja svih članova izvršne vlasti.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Strahujete li od terorističkih napada u Evropi?
Komentari (0)
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: