{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Novi ministar u RS Igor Vidović preuzeo dužnost

S
14.3.2013. u 11:42
0
0
Novi ministar u RS Igor Vidović preuzeo dužnost
0
Novi ministar u RS Igor Vidović preuzeo dužnost
Predsjednica Vlade Republike Srpske i dosadašnja ministrica za ekonomske odnose i regionalnu saradnju Republike Srpske Željka Cvijanović predala je danas dužnost novom ministru Igoru Vidoviću.
Cvijanovićeva je rekla novinarima nakon primoredaje da je novog ministra ranije upoznala sa strukturom Ministarstva i sa svim aktivnostima koje se provode, kao i sa planovima, tako da ne očekuje bilo kakve probleme.

"U potpisanoj primopredaji navodi se stanje kadrova, finansija i provedenih i planiranih aktivnosti u Ministarstvu. Ovdje je uhodana struktura koja odlično zna svoj posao, a novi ministar je raspoložen da radi. Prema tome - sve je u redu“, naglasila je Cvijanovićeva.

Novi ministar za ekonomske odnose i regionalnu saradnju Republike Srpske Igor Vidović zahvalio je predsjedniku Vlade Željki Cvijanović što mu je ukazala povjerenje da vodi i nastavi put ovog ministarstva.

"Da se ne radi o najboljem ministartvu, ne bi premijer bila tu gdje je sada. Imao sam dovoljno vremena da se upoznam i sa svojim pomoćnicima, sa radom Ministarstva. Mislim da neće biti problema, da ćemo nastaviti kontinuitet koje je ovo ministarsvo imalo i u proteklom periodu", rekao je Vidović.

Prema njegovim riječima, sve je definisano planovima, programima i aktivnostima.

"Imamo aktivnosti za novu sjednicu Vlade, tako da se uhodavamo“, dodao je ministar Vidović.

On je istakao da će se Ministarstvo u svom radu držati plana predviđenog za ovu i sljedeću godinu, koji je premijer Željka Cvijanović predstavila u svom ekspozeu.

"Naš plan je evropski pit, Dejtonski sporazum. Mi smo Ministarstvo koje vrši koordinaciju, usklađivanje, i tako ćemo nastaviti“, istakao je Vidović.

Cvijanovićeva je juče preuzela dužnost predsjednika Vlade Srpske od Aleksandra DŽombića. Vijeće naroda Republike Srpske juče je potvrdilo izbor Željke Cvijanović za premijera i novi sastav Vlade čime je završena procedura imenovanja svih članova izvršne vlasti.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Da li je opravdan zahtjev za povećanje akciza na gorivo kako bi se ubrzala izgradnja autoputa?
Komentari (0)
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: