Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pokusavaju covjeka ubiti, covjeka koji je svjedok i covjeka koji se ne boji reci istinu ocigledno ! Uzas...poruka, svjedoci ne smiju postojati, kriminal mora opstati
Napad na Živkovića? Ko dira mog Baketa, je li?
Ajde sad Bakire , Milorade , Dragane a mozes i ti Zeljko , ajde zajedno da se digne kuka i motika i da se ovo zlo skloni sa nasih ulica , iz nasih zivota . Evo vam prilike da pokazete narodu kako su zasticeni i kako im je zasticen ljudski interes iznad svega . Mozete vi to , hocete li pitanje je . Pokazite nam .
Zastrasivanje svjedoka i ostali marifetluci na djelu.
Sta tom Zivkovicu dodje KirBa? Sin od pratetke?
@Kabadahiya imaš li išta novije inovativnije..kurtzu ste dosadili više sa tim!!!
Kad su kriminalci na vlasti, a sudovi korumpirani, ne možete ni očekivati ništa bolje u lopovskoj državi! Kriminalaca poput Asima Sarajlića, Dragana Čovića, Nikole Špirića i ostalih, koliko hoćete!
Šta je ovaj Živković Bakiru?
Zelim brz oporavljak, i iseli se na sigurniju lokaciju.. a da ne pricam na koji nacin treba tim kriminalcima oduzeti zivot.
Kud ces bolji dokaz da su optuzeni krivi od ovih panicnih napada na svjedoka, ko zna ste ce sve covjek ispricat o kriminalu pa valja ga sprijecit pod svaku cijenu
Čovjek nije profitiro
Gledaj ti na šta, su lopovi spremni da, zataška ju milionske prevare, zakon, tužilaštvo šta, rade, treba im plate ukinuti i njih u zatvor
Napad na Živkovića? Ko dira mog Baketa, je li?!?
Strasno, pogotovo ako se zna ko je pucao i iz kojih pobuda. Tog revolverasa u cuzu i ne pustati ni da vidi sunca ni mjeseca
Nasa policija kao Hrvatski PVO
Al su se počeli pucati po Sarajevu ok da je rat jbt. Južni Vetar, halo, nije vam ovo Kosovo
Ko* da je rat
za ovo ide žestoka unutarnja istraga i podnošenje ostavki u kompletnom lancu zapovijedanja..čovjek je svjedok u važnom slučaju..već pucano na njega prije 20 dana i još ako ne pronadju ovog što je pucao nek se objese svi...a i narod je za kuratz...za ovakve stvari se ide ispred policije na proteste!!!!
Sarajevo vs Siera Leone
Beograd vs Kalkuta
15.februar je bio prije mjesec dana i od tad niste uradili ništa da zaštitite čovjeka nego ste ga ostavili na izvolite da ga neko rokne pa da bude pojo vuk magarca.
Pun grad kriminalaca, sta radi policija?
Pa treba vas covjek tuziti, stvarno ga dobro cuvate