Komentari (113)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tuzla je uvijek imala jaku hemijsku industriju,u ratu su chetnici cak granatirali fabriku sapuna i deterdzenata jer je radila proizvodnja cjelo vrijeme a njima sapun smeta
@AhmetVukcicKosaca Pa su onda Bosnjoooci nastavili sa unistavanjem. Izgleda da vam nije niko trebo unistavat. Sami bi vi sebe unistili.
@BosnjoookVjeraAllooh snjoko tvoju staru u pikicu roko
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Na mladima svijet ostaje, neće Marga i Kodžo vječno živjet.
@swanfilter po koku se kod tvoje mame 1dis
Djeca su se navukla na hemiju to nije normalno, yebo vam rejv mater, de unesite drva, ugalj, očistite snijeg, imate gdje potrošiti energiju, trenirajte sta, hebo vam dandara svepospisku...
pobit sve parazite društva i štetočine
ma pobit po kratkom postupku.
legalizuj marihuanu, poljoprivreda ce oživit a mladi ce se vratit na selo
Reci "drozi" NE !!!
puste ljude da kupuju droge u apotekama bez recepta, i neće biti ileglanog tržišta.
Zabranite sve živo, isisate svaki život iz živog bića, hoćete da kontrolišite svaki j*beni aspekt naših života i onda se čudite da se ljudi drogiraju.
Legalizuj Marihuanu, smanjice se djela i povecace se budzet.. Da budemo turistima primamljivi zbog Marihuane..
sve sto je zlo dolazi iz srbije
"U Tuzlanskom kantonu evidentan je i problem "regrutacije" mlađih osoba koje ulaze u svijet narkotržišta" nije problem regrutiranje clanova vec ekonomsko stanje u drzavi u kojoj mozes uspjeti samo kao lopov i kriminalac ili ako cu drolja koja zna kako se unovciti.
@zekolino Ma frajer dosao za n.god I zacudio se kako nema kupit nigdje pa zato kazem a da mu je padalo na pamet jest, vidjevsi stanje u drzavi vec drugog januara je gledao na sat kad ce curik u dojcland
@wildbilliklixton 97 Ma odose svi oni bar odavde vidim ih ponekad I bez auta ostali osusili se kazu nema raja para bi za sta tu I tamo neko kupi malo gange I to je to
Pojavila se neka tecna I kristal met frajer dosao iz austrije nema kome prodat I vratio se.Niko mane repa I nece da eksperimentise, to je istina.
Crystal Meth ? Je li ti to nudio poslovnu saradnju ?
Neistine kruze o tim poslovima.Nikad vise dilercica,vise kazni, losije robe I manje posla.Oni koji to konzumiraju imaju svoj svijet ljudi, ovi mladi padaju kao s kruske, dobivaju po 3-36 mjeseci robije za kolicinu koju van granica fbih smatraju za licnu upotrebu I smatraju prekrsajem.ovi veci znaju kako izbjeci sve, niko ne smije svjedociti a prljav posao im odrade narkosi kokuzi za male pare.
Dakle cak ce nam i narkomani otici preko granice, tamo gdje se mogu komotnije drogirat, bez straha od zatvora. Jebotetito pa ko ce ostat?
Tonemo polako i sigurno! Laku noc Bosno i Hercegovino zasluzila si bolje ljude od nas.