Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
...sljedeće ja, kažu, da će rasprodat audije, kajene i tuarege i redom zasjest u dačije...mada, objektivno, nisu ni za romobila.
...ja, naravno, za bakija dačija logan long variant de luxe ultra power supreme style...
...sa ugrađenim skenerom za detekciju izdajnika.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
YEBEŠ kampanju ako Milorad ne reve. ???
cim im nije do pjesme, nesto nije dobro...
....NIŠTA DOK SE U BANJALUCI NE ZAPJEVA...KOMŠIJE SU KRIVE ŠTO NAS DVOJE ZAVADIŠE MIIIIILEEEEEEEEEEE......
Jebiga sve su nam ukinuli pa evo i besplatnu muziku uživo.
Kaze Veliki vodja da ce on organizovat koncert da ce opet zovnut Seve da pjeva nasem napacenom narodu, ali da ce sve prihode kao i od bilborda donirat poplavljenim podrucjima... Zao mi je sto moram razocarat pakicu, boljsevika, dzemu, ennu, silju, denisa99 i ostale Kemine supozitorije, pjevaljka se mora platit od necega, pogotovo skupa kuja kao Seve, mozda cete morat ostati bez dnevnica... vec primjecujem manje komentara
Pa Ceca pjeva 10.10 na trgu krajine u banja luci
Ja merhametlija...evo se sva raznjezih, kako samo imaju sluha za narod :)))))
DF i NS su kokuzi, a ovi drugi nesmiju!
oj ceco dodji da te proninam
Ne bi je lemilicom diro
ne bi k***
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
SDP BiH - pročetnička partija za Zlatka i Milorada!
Nema muzike, a i ne nadam joj se i neka je nema...Skupljanje glasova tako što ćeš napraviti veselje je neumjesno i i za ljude bi trebalo predstavljati zgrožavanje, iako ih većina pohrli malo da se opusti.
@bogumila zacudio bi se covjek kad vidi kolilo ima onih koji na osnovu toga odredjuju za kpga ce glassat :)