Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Oprosti nam Fadile što moramo jesti i piti.
Fadila, šta bi za kladionice ?
Nemoj se ziv bio.ti mjesat jos i u ppenzioni fond, hajd ziv bio zaobidji i penzionere i borce, sve cega se ufatis mozemo halalit!
@buhtla nemam tu sreću, nažalost da radim za državnu firmu, jer nisam član,ama baš nijedne stranke!Shvataš već, ali kao građ. ing. radim kod privatnika,gdje je sve OK! Znam za to minimalac na papiru, ostalo na ruke i najgore radniku!Ali opet će tako biti samo oduzmi porez za topli! Radnik će dobiti još manje! Uostalom to rade prijeratne fukare, a sad neke gazde! Kod uglednih ii bogati to ne rade!!!
Jedan od rijetkih iz SDP-a, koji je odradio pravi posao je Zukan Helez. Dirastično smanjio vojne penzije sa 1.500 KM na 900 KM i tako redom. Takođe skinuo masu lažnih vojnih invalida sa državne sise. Najveća greška bila bi sad te penzije ponovo podizati.
I 400 KM je velika penzija za one koji su otišli sa 45 i 50 godina starosti. Komandna lica su imala penzije po 1500 KM. Doktor specijalista ode u penziju i dobije 650 ili 700 KM penzije.
Šta se čudiš? Jesu li ti to rekli da si otišao!
@buhtla dobro, nisu sve gazde idealne, ne znam radiš li ti uopšte ili pišeš napamet, ali kod mene je sve 1/1 i plata i topli i sve na vrijeme, tako da baš nemam potrebe kmečat kao i ti! Uostalom šta radi inspekcija rada, gonja samo buvljake i buregdžinice! Ne upadaju li kod "gazda"??
Jos si nepismen, kmecaces kad odes u penziju jer te je prijavio na minimalac al kome ja pricam, ne kontas ti to!
p.s......a ako slucajno radis za drzavu trebao bi znati da drzavne firme duguju preko milijarde uplata zato ponovo ne kakendaj!
Čuo sam za tvrdo i meko go*no, proljev, ali kakav si ti izmet i fekalija
Ovo smeće će zajedno sa Bakirom uništiti stranku SDA,varaju se ako misle da će ih narod tolerisati do unedogled.
Na slici je prikazano najvece smece na svijetu!
ljude u najboljim godinama (neki su tek napunili 30) penzionisali i nakačili na drzavnu sisu i sad ne znaju sta da rade sa hiljadama njih. jad i čemer
@Čaša moj drug je 2004. otisao u penziju u 34. godini života
Ljudi nama u realnom sektoru, oporezivaju topli i regres, da bi ovim što sjede podigli koeficijente?Ima li smisla onda nama raditi ili da i mi gonjamo razna prava? Pa, ne može se ovo više izdržati!
...kolki ti topli prikazuju?kao pola plate, pa ces kmecati kad odes u penziju sa garantovanom ili najnizom, zato ne kakendaj!!!
Steta sto se djelovanje opozicije svelo na komentare po klixu...
Šušon
Nemoj ti Fadile, bogat'!