Komentari (190)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Naravno da vam je najizvjesnija ova sa Sputnikom, kad Kanton Sarajevo i Trojka vode proces u ime citave Federacije. Da je ostalo na SDA da pregovara i vodi sve, jos bi sadaku sakupljali, zjaedno sa Somalijom i slicnim zemljama.
Fadil se opet jedini i truri i govori o vakcinama.Kad smo culi nekoga iz HDZ ili iz RS da spominje nabavku vakcina.Bas i nisam siguran
Fadil o vakcinama pric 3 mjeseca, od osnivanja "pregovarackih grupa", do zamolbe gradjanima da mu salju prijedloga, a vakcina nigdje, dzaba sto prica on. RS je sebi vec nabavila Sputnik, pa i ne pricaju, a HDZ je ionako nebitna i minorna stranka, tako da je svejedno sta oni rade.
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Nemoj ti vise obecavat matereti! Jos ako je preko Asima onda smo ga nahebali!
Kao Kanton Sarajevo vodi proces nabavke, oni ce samo platiti....Pa ne nabavljas ti Novalicu
Hajde ne lazite vise stoko jedna, mrss
STVARNO NEMAŠ OBRAZA, POKLOPI SE DA DOBIJEŠ MANJE ZATVORA
Gdje su hurme sve vam lopovsko ?????
Nema gdje vas nema, bice para.
Moš' mislit kakve će vakcine biti poslije onih respiratora
gospodi pomiluuj gospodi pomiluuj gooospodi pooomiiiluuuj
Da li je normalno da ovaj uopšte više obavlja dužnost ikakvu, kome on baca šrašinu u oči ko biva nešto nabavlja, van pameti da bruka naciju, stranku ko njega podržava, kakva je ovo mafija krakove obavila oko BiH,on treba, da je u zatvoru čak i da nije ukrao pare nego samo zato što je kupio smeće da ubija građane, haloo ljudi pa nevjerovatno bez karaktera,ovo je rijetkost lošeg čovjeka,sudi mu se a on i dalje palamudi
Evo vec mjesec i vise dana traje ta nabavka. 'Premijer Fadil kad nesto uzme da uradi, on to i zavrsi.' 🤦‍♂️
Ako ja dobro citam, osim sadake u naredna 3 mjeseca nista od vakcina.
BRAVO PREMIJERU, NEKA CRKNU Mtel- ovci!
Ocel bit Malina ove godine
Bez Fikroota i " malina" ne primam vakcinu.On je eksert za medicinu i medicinsku opremu.
Hahahahahahha moj novalicu, samo nas prcaj svaka cast...
Selam alejkum ovdje Asim prvi k/anal Fadila i prvi do Bakira!
To Fadile,svaka ti dala.