Komentari (78)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pametno, preusmjeriti i onaj što se izdvaja za onu bagru iz Maroka i Alžira za naš narod.
Lopov, krade na projektima. Vidikovac, Eyof, marketing, SDA lopina bruka stranku svoju
Pa nema vackine jooos
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Mogao je dio novca otici i na lijecenje djece, posebno djece koja boluju od raka. Da ne lijecimo djecu sms porukama.
Samo da ne bude preusmjeren u uzgoj malina
Dobro nisu uzeli kakvu škodetinu
ali će se iskoristiti za nabavku novih vozila
Aha 30 milki za vakcine, a da je kojim slučajem moguć doček Nove na otvorenom, onda bi budžet bio cca 500 milki
Poruka za četvorku : jeste li svjesni u kakvom je stanju i država i građani . Vi ste nakon izbora krenuli doata kilavo , salonski , bez energičnosti , sa kuknjavom ( mali buđet ) . Takva je i ova beznačajna informacija o 30000 maraka . Ili ćete odmah početi raditi kao što ste obećali prije izbora ili će vam ovaj mandat biti još kraći ali treće šanse neće biti . Pamet u glavu i krećite zaboga .
sto niste izdvojili pare od regresa koji ste dali prije 4 mjeseca , bando baliska!!!
Svaka cast. Jedan je Skaka !!!
DA SDA PAPCI NISU PROVALJENI ZA PLJACKU RESPIRATORA ,SAD BI TE PARE DINO MERLIN JAMIO, AKO NEKO MISLI DA TAJ USPJESNI PLAGIJATOR TUDZIH PJESAMA NIJE LOPOV KAO I RESPIRATOR BANDA ,SAMO DA SE ZNA DA JE TAJ LJIGAVAC ODMAH POSLIJE RATA MEDZU PRVIMA OPLJACKAO NARODNE PARE TAKO STO JE SREDIO SA KOMPANJONIMA IZ KANTONA DA OD NJEGA OTKUPE OZVUCENJE ,KOJE JE VRIJEDILO CC 50.000 KM I DA MU ZA TU SKALAMERIJU ISPLATE VRTOGLAVIH 400.000 KM. BUJRUM NOVINARI ,SIPA ,REVIZORI MOLIM DA PROVJERITE OVU INF.
Jos udrzenje Analus. Ako puštaš u radnji Britni Spirs Dino ga kasira a lafo ide tim muzicarima
HAHAHAHAHAHAHAHAHAH
Napokon nesto pametno 👌
Elite ne mogu pustiti smrtonosni virus u prirodu jer se zaraza virusom ne moze kontrolisati, tako da bi na taj nacin i sebe dovele u smrtonosnu opasnost. Jedino sto se moze kontrolisati je vakcina, sta u nju staviti i kome dati, oni se sigurno nece vakcinisati...
samo vi preusmjeravajte u svoje djepove a nas informisite drugacije
Korona pokvarila tal gradonacelniku
Steta , razocaran sam sa ovom odlukom. Taman sam se ponadao da cu opet đuskati na -22 , naravno uz pjesme najveće noćne more svakog logopeda ,neprevazidjenog šnjuhe Dine Merlina. Ovako za tih 250.000 eura necete pokriti ni 95% stanovništva kantona sa vakcinama. Za te iste pare bi nas Dino pjevao najmanje 45 minuta u glas sa 80.000 sarajevske fgr , nebitno je da li su putovali 3 ili 6 h do Sarajeva. Nisam ovo ocekivao.
haahhaha 👏
pare od IOM (za migrante) usmjeriti na njihovu deportaciju HITNO!!!!