Komentari (2)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
molim vas da mi objasnite na koji nacin mogu najlakse dobiti njemacku vizu kako bih otisao u Siersleben 06308Aislebenerstr.15,koju sam kupio 30.10.2008.godine,a koju treba da renoviram.Ranije sam tri puta podnosio zahtjeve za izdavanje Njemacke vize i dobio sam dva puta u trajanju od 3 mjeseca i jednom u trajanju od 6 mjeseci.Napominjem da dok sam boravio u Njemackoj uvijek sam postovao rokove i napustao Njemacku prije isteka vize.Moje ime je Rasidovic Admir,Bijeljina Filipa Visnjica br.146.
da...da ....samo da im informacije jos stimaju....i da ne povredjuju ljudska prava...bilo bi super...ali malo ljudi se zale....