Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Suština je puno skrivenija i opasnija. Parkinzi se ''sređuju'' i to je istina. Godinama su parkinzi bili pod upravljanjem uskog kruga ljudi iz RVI N.G. i nekih kvazi firmi .Radili su netraspaarentno i bez poaganja računa i u korist manje grupe ljudi. Ovom akcijom sređivanja parkinga, ugovori se prekidaju sa dosadšnjim firmama JOB i RVI a to treba da preuzme općinsko JP LOKOM, što u konačnici znači novo zapošljavanje bliže i dalje familije i naj , naj stranačkih poslušnika.
Efendic i SDA prave cuda! Svaka cast najboljem nacelniku u BIH!! Svaka cast SDA !! Hajteri na aparatima
@Analiticar1992 Hajteri? Misliš nešto kao : "Hajte djeco iz države, nema hljeba dok je SDA na vlasti." Baš, hajteri!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
410 hiljada za iscrtavanje parking mjesta?
Ma da samo kupis boju i mazes. Glupima poput tebe nikad nista nece biti jasno.
@antraks Ako podjeliš sa 58. parkinga ,cifra je 7000KM po jednom.Uključujući boju,led rasvjetu,mašine,radne sate - sasvim realna cijena.
i vrijeme je bilo za nešto ovakvo.. na vojničkom treba staviti ulicnu lampu svaka 2 metra, puno narkomana u onoj mrakaci, pogotovo zbog blizine osnovne skole, valja djeci sad iz druge smjene kuci ici.
Otvaram lanac prodavnica farbe, boja i lakova za stranacka i budzetska uredjenja javnih povrsina. Cijene ce biti pristupacne po 100 KM 0.75 l najbolje boje koja traje pune dvije godine od izbora do izbora, besplatno ih izmuckam na profesionalnoj muckalici za boje donacija od USAID-a kako bi javne povrsine bile sto ljepse i uredjenije. Treba mi samo ugovor da potpisemo sa opcinama i javne nabavke da budu moje,a za ostalo se ne brinite.
sve parkinge ukopati pod zemlju a na povrsini napraviti parkove i trgove.
Sto vise nadzornih kamera postaviti to je nuznost .
Zašto se ne kaže koje firme ovo prave sve ce biti jasno
Rumenko pijunčiću ćesirov dodijo si i bogu i narodu ohani malo, zabavi se necim drugim vidis da si politicki haman umro. A jest te aljoša izradio ahhhahahah e jesi glup ispo
Još sad kad Lokom počne naplaćivati svima parking...
@Kola Neka naplaćuju, samo da ima svako svoje mjesto...ovako ko indijanci parkiraju dok idu na šiše, a stanari kruže li kruže.
definitivno moraju napraviti mjesto gdje komercijalni parking i gdje parking za stanonvistvo... kod nas parkira gdje ko stigne bez ikakve kazne ili naknade... dodjes kuci s posla, nemas gdje parkirati. kruzis i na kraju parkiras u drugo naselje zato sto je neko parkirao i zaboravio gdje se parkirao. Nemam nista protiv parkiranja bilo gdje, ali da se ogranici vrijeme onima koji tu ne zive... cudi me da to nis vec uradili ovi nasi majstori za otimanje para...
SVAKA CAST.... EFENDIC FOR PRESIDENT!!
@sandzo_saudijanac Kad ti Lokom počne naplaćivati parking, pitat ću te koga za preCjednika...
Počeo Efendić kampanju...malo reklame ne Klixu
Svala cast SDA i njenim nacelnicima Prije svega Efendicu koji je napravio Novi Grad Sarajevo . Covjek samo radi i gradi. Jos da nam Klix napise kako Efendic pravi novi stadion Bisera .
@Analiticar1992 jarane novi grad je postojao i bio napravljen i prije nego sto ste se u njega naselili vi iz nekih tamo gradova i prije nego se eefendic i rodio i naravno prije nego je SDA 1990 preuzela vlast i nikad je nije napustila
@Analiticar1992 Što rumenko ne pravi selo iz kojeg je došao?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)