Komentari (257)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prije je bilo furka da budeš LIK, kuler, mangup kao pojava da zračiš harizmom nekom, u moje vrijeme, sad je furka da budeš debil, furaš gluposti, što si veći debil bolje si prihvaćen....
...komentar za 10,sve si rekao...
hahaha prije, pa šta ste napravili od svog života ***te, bacili ste omladinu u govna do guše
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Oo pa ima li iko normalan medju ovima sto komentarisu? Sve goli pacenici.
Po Islamu je haram slaviti i svoj rodjendan. Ko to od ovih kriticara ne slavi? Noc vjestica nije nikakav praznik i niko tu ne zrtvuje nikoga. Djeca se raduju slatkisima, ali sta ces, ja sam izgleda zatucan u stranoj zemlji i volim i ja da se provedem na ovaj dan.
RODJENDAN nije haram slaviti, nije nesto pohvalno, ali nije ni zabranjeno, naravno, ukoliko ne prevlada droga, cuga i ostalo
Izvini "Akademik", ako ti znas bolje od imama kojeg sam licno slusao. Rekao da se obiljezava samo rodjendan Muhameda a.s, nijedan drugi.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Furka :) Bude jos bolje iduce godine, nadam se.
glupost
Tri dana prije svetkovine Svih svetih, poljska Katolička crkva jasno se izjasnila protiv Halloweena, javlja talijanska La Stampa. Tu proslavu uvezenu iz Sjedinjenih Američkih Država koja je posljednjih godina uzela maha, na valu galopirajućeg trgovačkog iskorištavanja, Crkva u Poljskoj osudila je kao “skup sotonističkih praksi”.
I trebaju ako je glupost koja šteti čovjeku. U vrijeme karnevala u Njemačkoj poveća se broj smrtnih slučajeva, a na Prvoj pomoći ne odmaraju.
jesu nemastoviti, sve neki seksi vampiri i zombiji.... bezze
Vehabije na aparatima
https://youtu.be/Hne0mZWtby8
Evo malo mi gleda crtace, ima 4 god...vec je skuzio da su vjestice zle, ajd ti njemu sutra objasni jarane zasto ljudi slave noc vjestica?!
hahahah koje sranje treba ih sve sjekirom pobiti
maste fornever haha kakve veze moja izjava ima sa vjerom_
A, stoke seljačke ! Ovo se nije obilježavalo nikada u BiH. Hmmm, glume Amere.
Nekad se nije obilježavalo nigdje. Sve ima svoj početak.
hebo li vam Enver hodza ....u
Ustani Tito da se pružim...
i dedo im je slavio noc vjestica...
A, stoke seljačke ! Ovo se nije obilježavalo nikada u BiH. Hmmm, glume Amere.
"Zaista će doči vrijeme kada ćete prati obićaje drugih naroda (krščana) ,pa kada bi se oni zavukli u gušterovu rupu i vi bi za njima"
to je to, daj nam svega tudjeg, a nase gurni pod cilim da se ne vidi...
Nase ne cuvamo i stidimo se nase tradicije,tudj sveci su nam prioritet
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Besmisao umrtvljenih mozaka.
sto bi djuro rekao: udri se bekane!!!!