Komentari (230)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa dovoljno je da njemacka uvede sankcije firmama iz rs i gotovo
Madjari su teski fasisti i mrzitelji muslimana. Pogotovo onaj njihov poglavica Orban, koji u svom kabinetu ima kartu gdje su zaokruzeni muslimani u Bosni. A njihovu naciju napravili Mongoli. I dali im jezik.
Krenulo je, 15 od 27 je dosta da znate narode. Jedna Mađarska, Poljska ne znace previse naspram beneluxa, skandinavije itd.
PRIKAŽI ODGOVORE (12)
Najbolja sankcija ostaviti ih bez prebijene marke. I Gorici ugasiti twitter, tamo siri mrznju.
Uvedite i Bakiru sta fali...Euro asfalt i sve one mini firmice oko EA je njegovo, Bingo......
Na zalost nasi bezmudi politicari jos ne mogu da shvate, da sa veprom uprljane guzice ne mozes kao sa gospodinom, vec mu moras vratiti istom mjerom. Hebala vas i Madjarska, i bilo ko iz vana i bilo kakve sankcije, ako 600 000 Sumara moze da zahebava nas 1 200 000. Ali nije im se ni cuditi, kad to radi manje od 100 000 kamenjarskih Srba. NAS VODE BEZMUDI POLITICARI, PRODANE DUSE I IZDAJNICI.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
pa jeeote više svaki dan oni traze od brisela sankcije svaki dan ista stvar ali nikad da ih uvedu boze sacuvaj
Orban, Jansa, Vucic tri budale koje ce dovest do krvoprolica na balkanu zarad svojih guzica
Madzare su razbucali po Srbiji,Rumuniji, Slovackoj na kraju ce ostati samo Budim I Pesta
Dosta njemacka😉. Mađari su puka bjeda...uzet ce i oni dio Srbije😂😂😂. U vakat
Ne znam koji je više kurraaac i doddiku i snsd - u. Ako nam ga ljudi začeraju sa sankcijama treba mu mammmuuu jebat.
Eto tacbo sam ovo napisao neki dan. Al dobro madjarska je bitna u EU ko jaja na dildu.
Covjek izlobirao Madzarsku, Poljsku, Sloveniju, poznate desnicarske vlade. Zato politicari iz Sarajeva sjede na minderlucima i nigdje ne lobiaju. Stara izreka kaze, budi blizak sa prijateljem, sa neprijateljem jos blizi, ali ne kontaju to ovi.
Pozivam Nasu stranku da malo digne glas protiv ulica u RS kao npr. Đenerala Draže, kao i spomenike presuđenim i poznatim fašistima. Dosta ste se bavili Bošnjacima i iste kao žrtve genocida propitivali i tražili od njih da se pravdaju za nesto za sta nisu krivi niti ih je umijesno pitati za to, dok fašisti njihovi dzelati hodaju oko njih.
Toliko afera da bi trebali guliti najmanje milion godina,ali izvučeš frku iz ladice i svima ovo odgovara,a mi ko zadnje budaletina raspišemo se po klixu sve se smiri za neko vrijeme...oni se upišaše od smijeha
Hungri izgleda vole dodu
Vidi ko ga brani…..
Nek samo jedna država uvede sankcije i njima će to biti dovoljno. JUST DO IT ✔️
Nije glasao madjar ZABOTIGA JANOSZ
Madzari fascists.
A iz koje je drzave ovaj umorni covjek pored Dode kad nema nike zastave predsobom