Komentari (57)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nazif Mujić poručuje: I'll be back
RIKVERC GOVNA !!!!
Da sta ce nego vracati kad krse zakone. Ili se moze traziti posao ili vjencati, treceg nema. Nije ratno stanje a izgovor da je ekonomska kriza ne pomaze.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Nazife, sto si krao Njemacke šahtove, krao si. :)
nabijem krezavog nazifa na minđu
K
¸/*-+
Nazif u Svabiju Nazif iz Svabije.
Zakon koji je Njemacka i druge clanice EU trebale usvojiti i prije ukidanja viznog rezima ,a ne da svako malo obicnim gradjanima testiraju zivce pa kao ponovo cemo da vam uvedemo vize.
Willkommen züruck!!
Sta ce Svabama romine ,kad znaju sta romine rade ,njihova je praksa da kradu i da leze na socijalama i razmnozavaju se isto kakalake...!
AM HIR TU STEJ REČE NAZIF I SPAKOVA KOFERE ZA BAZNIU
šta ti je pogani cigo, dadneš mu šansu, a on se osjeća uvrjeđen u svom ciganskom, generacijama njegovanom , dostojanstvu. Sa ciganima nikad ne imati ikakvog posla.
sta ? strijelja ih ? :)
Odlicno, ali su to trebali i ranije uradit! Normalni gradjani prolaze neugodnosti, jer je bagra to sve "zaradila", pa mi ispastamo.
Bjez' Nazife moja ruzho! :D
Da sta ce nego vracati kad krse zakone. Ili se moze traziti posao ili vjencati, treceg nema. Nije ratno stanje a izgovor da je ekonomska kriza ne pomaze.
juppppppiiiiiiiiiii, Naziv go home.......
Za koju godinu, mi obicni smrtnici necemo moci ni iz kantona...
Opet spinovanje preko klixa, jer Njemačka nikoga nije vratila a pogotovo one koji nešto nose u glavi ili rukama, kao Nazif prestižnu nagradu.