Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sad ce Dodo i nju uhapsiti i provaliti da Njemci to rade da bi srusili RS i pod hitno ce da ide kod Putina da rasprave tu temu u jednoj trodnevnoj posijeti u Moskvi. Zakljucak na zajednickoj pres konferenciji ce pasti izjava kako je to u stvari njemacki spiun koji je postavljen od Bosnjacke vlasti.
I neka šetaju po troje u grupi. Da ih zbog četvrtog ne zaustave i napišu prijavu.
uapsice je
Hajd nju legitimisi pa uhapsi, evo ti sta hoces.
ako bn tv ne nađe ubicu neće niko..kakve su to psihopate kupusarske....
@RobertLafonteno , ali zato gledaj RTRS i neće od tebe niko bolje znat slagat jer ni ti ne vjeruješ šta pričaju, ali želiš da to pričaju. Novine se ne kupuju da se nešto sazna nego da se nađe potvrda svog mišljenja. Evo, jesam ja reko da je tako, i novine kažu. :)
Neka ne zaboravi pokazati licnu kartu
as to je krivo političko Sarajevo (Ž. Cvijanović)
BAJA će da bude ljut, atak na PC
što se ne sastaješ sa tegeltijom kad se već petljaš u unutrašnje stvari drugih država?
@ko-le-ra moram tablete uzeti, nije tegeltija nego onaj ćelo iz afere POTKIVANJE