Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mile baja če biti uhapšen na saslušanje u sudu BiH , biće mu određen pritvor zbog uticaja na svjedoke i zbog mogućeg ponavljanja djela.Zemlje EU , UK i SAD su već donjeli takvu odluku. EUFOR je počeo sa vježbama, a dolaze i dodatne NATO snage. Mile sretno u prdekani.
Svjestan je on toga pa bi krezubu stoku gurnuo ispred sebe u rat.
643@ koga da deportuje pa oni ga i podržavaju da još više omladine dođe u njemačku. Znaš li ti da njemačkoj fali 5 miliona radnika.
Draga Ambasada Njemačke, upravo suprotno. Vaša politika podilaženja presuđenim ratno-zločinačkim i etno-fašističkim politikama Republike Srbije i Republike Hrvatske upravo najviše šteti BiH a posebno Bošnjacima čija ste prava pogazili eliminirajući ustav da bi nametnuli vlast koja se neće opirati razvaljivanju države - ali zato mi hoćemo.
a i furaju nas ocm a mi se primimo glat ma treba bježat odavde iskreno
Nema veze...samo vi kaznite srbe u rs...mi to pozdravljamo
Toliko mu šteti da će mu ono vaše visoko gofno prepisati državnu imovinu.
Scheiss nicht gut nur Problem mache pc!?
Napokon shvatili da ta marva njega drži u vlasti.
Visoki predstavnik u BiH je model koji zapad nema nigdje u svijetu i sigurno ga se neće odreći. Čak štaviše, nastojaćeme ga kopirati kad budu mogli
Ali zaboravljate da ide na instrukcije kod Putina i Lavrova
Ukinite boravak u 🇩🇪 svim Srbima iz entiteta RS, navedite razlog da im predsjednik ne sluša i da nije u skladu sa zakonima, pa će mu svi ti protjerani doći glave za nepunih 48h
Koji su ovo invalidi braćo mila