Komentari (75)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Izvarali su sve druge, pa su se počeli međusobno varati, a sva po navici i tradiciji. Samo nastavite, niko vam drugi nije ostao.
Tako su i ovi naši ubijedzeni da su oni odbranili Bosnu a ne oni sto su po rovu krv pisali....
Treba taj entitet ukinuti. Tamo je opšte rasulo.
a.narod samo bleji 🐑🐏🐑🐏🐑🐏🐑🐏🐑🐏🐑🐏🐑🐏🐑🐏
Zašto na ovom portalu čitamo o Srbima?
Pobiti
UZP
S kim si takav si.
Ludi.
dodik ove levati baš
Naja gore sto ni prave NARO glupe nedaju da zivi u miru! Svi isti politcar sto vise sebi prepisti kapitizma.
Dodik i ekipa Krajišniku i još 109 STVARAOCA u vrijeme pandemije i velike ekonomske krize obećali isplatiti 15,4 miliona KM. Ova dijagnoza se u nalazima piše F20, tamo je sve šizofreno.
ko sa zločincima tikve sadi o glavu mu se razbijaju, prije ili kasnije, nadocice to i ovim budalama, glupim lopovskim kleronacistima i zlotvorima , prije svega svog naroda u koji se toliko zaklinju
RS, tlo natopljeno krvlju.
Šupljaaaa prica...svi ce potpisati...samo da iztrguju sta svakome treba...naravno da ce potpisati...da ih ne proglase izdajnicima..
gluho bilo....
Znači normalan Srbin je tabu tema