Komentari (143)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
RS je najveca budalastina na kugli zemaljskoj
Mnogi u svijetu su to shvatili!
@Lee Dali bi se popričati ali nema efekta jbg.Sto se tiče Srba uredu je imaju puno pravo na svaki pedalj ,i ova zemlja je njihova koliko i moja ali dati prefix nečemu i ekskluzivitet koji se stekao ubijanjem,protjerivanjem drugih naroda je greška.Vidjet ćemo sta budućnost nosi posle sudjenja durmitorcu i mladicu.
PRIKAŽI ODGOVORE (12)
E vidi im grba i dizajnera bog ti jadan pa to je sve go MESAR u RS-u.Ameriko cemeriko sto ne pustiste da ih istrijebimo,nego se moramo jebavat s debilima genocidnim.
Ovo ti vrhunac kreativnosti nebeskog naroda.
Koji si to debil?ohani
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Guns'n'roses nevesinje lol
Otkad su to četiri navedena sela općine?
Apsurd do apsurda... Grb je neustavan jer ostale narode dovodi u neravnopravan položaj.???!!! A naziv Republika srpska je inače OK... "I grbove i kvazi republiku... " Zdravko Mamić
A smetaju vam ljiljani na državnoj zastavi kroz stoljeca protkan znak Bosne
Hadžići, Doboj Istok, Sapna...ljepota od grbova, aaa? ;)
Dođite da rarujemo protiv Srbije :) http://secura.e-sim.org/lan.409517/
Uhvati se ti kakvog posla a mani se virtualnog ratovanja.
Jebes grb,pa oni su nas istjerali iz nasih kuca,pobili, popalili, pa sad hajde da se igramo demokracije.Treba ih nazvati pravim imenom ,okupatori,i njihove jebene znakove na cirilici treba svakodnevno rusiti,podsjecati ih da su tude oteli.Pa nije Dejton nadprirodni zakon.
Odakle su tebe isterali?
Treba vratiti i imena gradovima a ne samo promjeniti simbole...ovo je jos jedan genocidni cin
trba vratiti i imena ulica,npr.....na carsiji treba vratiti ulicu milosa obilica,sta mislis o tome,ako znas gdje je ta ulica bila
sta ce ulica nepostojece licnosti i to u centru grada?
meni je ovaj grb simpa
Najprimitivnije sredine i najprimitivniji pojedinci su najviše u službi dnevne politike. Nisu ovo neke ekstra urbane sredine da se od njih očekuje civilizovano postupanje.
Veliki broj općina u FBiH ima isto tako "uvredljive i provokativne" elemente za neke druge narode, zar ne? Kurani, džamije, crkve, krstovi, temeljna zelena, crvena, plava...Pogan od naroda, samo su nijanse u pitanju.
pojedini iz PC glume da su neko i nesto?!?!? treba to poslati u svemir, ko im je be kevu, marsh stoko nacionalisticka! ako neces da zivis u bih i postujes druge marsh! ili streljati!
Pokušali ste,pa se sjebaste na 24%
ako nemas ideju onda zacepi, nista mi nismo pokusali majmune vi ste pokusali ali niti ste uspjeli niti ce vam biti oprosteno ni zaboravljeno. Sve ce vam biti vraceno, e nakon toga ako prezivis mozes reci da smo mi nesto pokusali. Jel ti jasnije bilmeze?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Dragi normalni ljudi, osjecali se kao Bosanci, Bosnjaci, Hrvati, Srbi, Ostali, Slobodni strijelci, nemojte dozvoliti da manipuliraju sa vama kojekakvi nacionalisti spremni na sve da bi mogli nastaviti krasti, divljati i sl.. Ko se toga upravo sada u izbornij godini sjetio.. Sve neke huskacke vijesti "novosti" koje se uspavaju od izvora do izbora. Jedina vijest i problem u ovoj drzavi su politicari koji ne rade svoj posao, nego kuhaju i kradu!
Rebublika Smrdska ne postoji :)
Sine ako ti otkinem kitu jebace te cijela smrdija RS NE POSTOJI RS NE POSTOJI RS NE POSTOJI RS NE POSTOJI RS NE POSTOJI RS NE POSTOJI Odjebi odavde :)
I ja nisam cuo za takvu Republiku, ali znam sigurno da postoji Republika Srpska :-))))
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
nisu u pitanju samo te 4 nabrojane opcine, grb skoro svake opcine u rs ima neki četaljski simbol, ako nista onda bar "4c"
4s je starije 70 puta nego neke balskanske nacije, kakvi četnici i bakrači
jest staro je oko 70-tak godina