Emir Hadžihafizbegović
0
'Nismo očekivali reketaški udar Džinde'
Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
klubovi uopste ne vide ni dinar.svi klubovi placaju termine. ove besplatne termine od ministarstva dobijaju \"veterani\" tj. čiče koje dodju dvaput hefticno da se istrce.
@ Mister: Bogu dragom hvala, ja ni po kojoj liniji nemam veze NIKAKVE sa srbima. a ne mrzim nikoga, samo vracam ISTOM mjerom na vrijedjanje i provokacije. ZIVJELA NAM BiH !!!!
Pa dobro, ko je ovo pisao? Zbog čega je Emir Hadži ... i tako dalje nazvao to tamo nešto - čitalac iz teksta ne zna šta - reketaškim udarom Džinde? Dajte, ljudi, naučite se svom poslu!
Potegni svoje veze kod \"prijatelja\" iz srbije, Brene i Divca, možda ti pomognu, j*bali te oni u guzicu a ti njih
Ministar nam je zaista malo antipatican i vjerovatno lopov (nemam konkretan dokaz). O tome da li je seljak ili seljacina i sl. dalo bi se jos raspravljati ali ti sto napadas Brenu ti si sigurno jos gora seljacina. Brena je sigorno jedna od nekoliko licnosti za koje se moze reci da su titani estrade kako ex-yu tako i malo sire. Pa jadan ta brena je prodala vise nosaca zvuka nego sto je kompletna poslijeratna BiH estrada izdala! Neka mi imamo naseg Dinu sa bujnom kosicom (a i on je popularniji van BiH sic!). A od ovih nacionalnih prepucavanja mi je vec zlo. Ajde svi srbi muslimanske vjeroispovijesti mrs nazad u istocnu bosnu pa tamo solite pamet ovcama!!!
Jeramy,Jarane! Ne sekiraj se. Ali malo popusti sa kritikom \"Srba\" jer svi smo mi Srbi.Na ovaj ili onaj nacin.
@ jebim: kakav ti problem imas sam sa sobom, bijedo dusevna? jadna li je mati koja te okoti i gleda bolesnog.
ima li ko iz bosne da kaže zašto nisu plaćali zakup skenderije i kako su mogli napraviti dug od pola miliona maraka, naša djeca plaćaju članarinu klubovima, gdje idu te pare
Ja bruke i sramote sve ministar do ministra,a neznaju sta je ciji posao.U BiH ima vise ministara nego u 50 americki drzava.Nije ni cudno kad se neka funkcija u kantonu moze zvati \"ministrom\"dodzemi da se isplacem.Moje misljenje bi bilo da se takvi \"ministri\" zovu KANTONALNI SLUZBENICI JER PO ZASLUZI I RADU I SLUZBENIK JE PREVISE.
Svaku ministrovu rečenicu izgovorenu van filmskog kadra ili teatarskog prostora treba što prije zaboraviti.Šteta da velikani našeg glumišta kojih nemamo mnogo,na ovaj način djeluju i nažalost jako srozavaju vrhunske domete ostvarene u vlastitoj branši..
@srbin mamu li ti krstašku!
Jel Ministar postao glavni predstavnik breninog cetnistva u Bosni i Hercegovini?! BOSNA4EVER!
@ jebim jeremy je nesto živčan. a ministar? sta reći nego balijska posla
vidi mu glave, vidi mu friza, kose ofarbane, :PPP svako ofarbano musko, svako musko s pramenovima = derpe najveci !!! sramotite nam citav muški rod a o ministarskom \'\'radu\'\' da i ne govorim.. FUJ!!!
CLAN MAFIJE Pobogu, druze moj, sta ti je, necu da budem clan mafije jer to je pogresan korak i njihov hleb mi je gorak. Sta ce mi parce hartije gde pise da sam clan mafije pa makar jebao cvorka makar mi sledila corka ... Necu da budem clan mafije. Necu da imam veze s mafijom oni se bave pornografijom i oce leba bez motike veljaju deci narkotike. Ja bi sve svoje drugove pravo u fabricke krugove da malo osete strugove ili na njivu za plugove ... Necu da budem clan mafije. Cito sam biografije vodecih licnosti mafije njihove su familije poreklom sa Sicilije. Gledo sam fotografije najvecih gangstera mafije sve same opasne njuske sto nose skracene puske Izbrisite me sa spiska evo vam knjizica mafijska, ocu da ostanem posten pa makar bio vosten ... Necu da budem clan mafije. RIBLJA CORBA