Komentari (67)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Care, čupaj ljude iz kuća i zgrada, nek se spasi ko može! Obnovit' ćemo, nismo jednom, samo ljudskih žrtava da ne bude. Priroda je nezaustavljiva, tu priče nema!
Kuće su sad, ružno zvuči, al' najmanje bitne...u TK prijeti naseljima, odsječeni su od svijeta kompletno. Ako izađe na dobro da svi živi i zdravi ostanu i da se ona nesretna brana sačuva, amin.
Svaki od politicara koji zeli da pruzi pomoc u ovoj situaciji je dobro dosao,jer je stanje kriticno. Gosp Niksic je na najbrzi moguci nacin preko vlade FBiH reagovao i to je za svaku pohvalu.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Nadam se da će se ovo sve dobro završiti i da neće biti ljudskih žrtava!
i ja se nadam, to je jedino bitno. i da, bitno je da gradjani odmah dobijaju informacije od Vlade, da su članovi Vlade u stalnom kontaktu.
Tako je,najbitniji su ljudski zivoti.Zelja ovih politicara da pomognu koliko im je to u moci je za svaku pohvalu,ne treba sada osudivati njihove postupke.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Gdje su sad ovi sto se sile?Zar ne vide,da je Allah najveci...Ova kisa nas ujedinila..;-)
Šteta što ova kiša ne može da sapere neka govna od ljudi
ORGANIZUJTE RADNE BRIGADE CIVILNE ZASTITE, PROGLASITE OPCU MOBILIZACIJU ZA GRADJANE, GDJE CE SVI RADNO SPOSOBNI MOCI ICI POMAGATI NA SPASAVANJU LJUDI I UKLANJANJU STETE!
Ne trebaju radne brigade, to je postojalo u vrijeme nedemokratskog socijalizma. Sada će nam demokratija pomoći. Ni prstom ne mičem dok mi se ne plati.
ODAVNO JE U FEDERACIJI( I U CIJELOJ BIH) STANJE NESRECE ,SAMO JE SAD ZVANICNO
brzo kontaju
uh dobro je...Bosna izasla na more jbt...potopljna vec brdo vremena a vlada se bas nahko na vrijeme probudila ! seronje !
Niko ne moze zaustaviti prirodu i zakone koji se desavaju u prirodi. Jedan od zakona su i prirodne katastrofe, ali se moze ublaziti na nacin da se onim koji su zahvaceni ovim prirodnim katastrofama pomogne, pa tako svaka pomoc je dobro dosla. Vlada se na vakat organizovala i krenula u pomoc, sto je vazno i vrlo znacajno istaci jer brzo reagovanje i direktna pomoc znaci sto manje ugrozenih ljudskih zivota. Podrska i pomoc sa svih strana je potrebna!
"Vlada proglašava stanje prirodne nesreće" Pa takva kakva i jeste.. vlada je najveca nesreca koja nas je mogla zadesiti!
Vlada je ogledalo naroda koji ovdje živi.
evo ga oglasio se nas spasioc sad ce i ostali
Idel se u školu?
i mene zanima ?
Samo nek sve ovo prodje, bez ljudskih zrtava, svaka pomoc je narodu danas dobro dosla.
Ojj glavonja lopovski,djubre jedno pa obidjite unesrecene ljude i poplavljena podrucja majmoone ruzni.....Mkd ti vise neces predstavljati ovu drzavu ni ti ni onaj tvoj Lopovgumdžija...MRŠŠŠ
Pošto si došao da se odmoriš nakon pružanja pomoći unesrećenim imaš pravo da kritikuješ.
Pola milijarde Evropljana želi da građani BiH imaju što i oni... -VALJDA OVO NIJE TO ŠTO SU HTJELI
Sad je potrebno da su svi koji mogu pomoci na nogama,niksic je uradio jednu od najbrzih akcija i svaka cast na tome,nek bude primjer za sve ostale,jer u ovoj situaciji se mora pomoci gradjanima.
u kojoj kafani sad sjedi ova ojebina? jasmin imamovic i poslušnici su u ječmištu, suosjecaju sa narodom uz teletinu ispod sača
patolog se javio. Ko to lagi, ko to lagi? Znam odgovor, sad ćeš početi da govoriš maternjim jezikom, počećeš da laješ. Avavavavav.
@mtbr gdje si trulezu sdp-ovski j*bo ti jasmin imamovic materešine lešinu
PRIKAŽI ODGOVORE (2)