Komentari (106)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Niksic kad god dodje na vlast usere nas za narednih 10 godina
Sta je konkretno gore nego sto je bilo sa SDA i fadilom prosvijetli nas, mozda ljudi ne vide i ne osjete kako im je danas losije nego za vrijeme fadila i SDA?
Na strani 10, pdf "Plan SDP BIH" stranica www.SDP.ba stoji sljedece: POKRETANJE ZAUSTAVLJENE INVESTICIJE BLOK7 TE TUZLA. Ovim su planom su usli u izbornu kampanju. Nermin Niksic je neki dan potpisao prekid ugovora sa kinezima za izgradnju BLOKA7. OVA STRANKA JE CISTA PREVARA!
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
A nisi mogao mozda poskupit izvoznu cijenu struje u EU? A gospodine? Prodajte struju, sumu posto poto strancima, a nama povecavate.
Eno clanak na oslobodjenju. Vajni "menadzeri" su prodali po niskim cijenama sve nekim privatnicima sa jednim zaposlenim otprilike. I svjesno uveli EP u gubitak. Hoce li neko odgovarati radi toga? Naravno da nece. Prebice sve preko nasih ledja. Tako rade 30 godina, a smjenjuju se SDA i SDP direktori. Svi su milioneri od tog posla.
Dragi moji komentatori vrijeme je da Vam napisem nekoliko stvari. *Pravi se vjestacki minus u EpBiH *Blokovi u TE rade sa 30-40% kapaciteta,ugalj se skuplja na depoima. *Slabo vjetar puse gdje je vlasnik EpBiH,puno vise tamo gdje je EpHzHb. Na kraju godine vjerovatno minus od 70-90 miliona KM,a onda ce EpBiH u 2024 imati veoma pozitivno poslovanje kada kapaciteti budu na 110%.
Boli me taki, kupio sam za svoju firmu solarnu elektranu i tako sebi štedim 100% na trošku struje
kako niste...daj im olaksice kroz porez... i ne moras svim gradjnaima, samo onima koji imaju minimalne penzije i koji imaju do 1000 km placu...
Glupa e poskupi privredi poskupjece namirnice i ovako je sve otislo u pm
Samo.lazes i uvjek lazes,bice povecana i bice redukcije..A ove kao cijene sto zamrzavas to je ono sto najmanje ide,a ostalo cete sve piskupiti jer vec povecavas struju privrednicima🤮
Nisi mogao zato jer si nesposoban Jer ste na direktorske pozicijw doveli ljude iz komunalnih preduzeca gdje je godisnji budzet 50.000km Svaki put kad vi zasjednete narod mora na ulicu..
🤣🤣🤣🤣DRAGI GRADZANI STRUJA VAM NECE BIT SKUPLJA ALI UZ OVO PODIZANJE CIJENA PRIVREDI VAS CE KOSTAT TO MALO SKUPLJE OD PRIVREDE.TO VAM OBECAJU VASI VLADARI NE SIKIRAJTE SE STO CETE MALO VISE PLACAT SVE OSTALE PROIZVODE .
slunto
Pa opet ce to gradjani platiti, firme samo proracunaju u cijeni sto prodaju
Ti si ober izdajnice na putu da nam unistsis privredu. Dok je bio Novalic privreda kod Bosnjaka je bila top jaka i vukla je cijelu drzavu naprijed. A ti si na putu da sve unistis.
Naredili volu da ide u školu, vo da skine brigu nabavio knjigu. I dok drugi uče, on iz knjige muče, zgranula se škola kad prepozna vola... Sad je vo školovan, više plug ne vuče, sedi u fotelji, al' i dalje muče...
bolje je stanovnistu poskupit, to je u prosjeku 20 Km, kada privredi poskupite lancano ce nas kostati stotine KM mjesecno kada proizvode i usluge poskupe lp
Evo recept za pojeftinjeje struje: Srezati plate svim funkcionerima, direktorima i uposlenicima javnih preduzeca i ostalim parazitima...itd, itd. Ima prostora, sigurno ali je najlakse svaliti na narod. Fuj!
Trazili smo promijene ali ne da nam se najbete mamice i sve poskupite. SDA uhljebsko profitabilna organizacija istocne bosne i pobegulja ce vas pomesti jbte.
Vojin Mijatovic teska seljacina i ulicarski govor , kome pade napamet takvog vulgarnog seljaka da stavi za ministra?!