Komentari (205)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Krajina nije htio pristati ne neku Budimirovu prljavu igra i sad ovaj hoce da mu osveti.
a sve po nalogu, i dirigentskom palicom SDA!
Neko bas bas dobro savjetuje kako da blokira FBiH umjesto da radi obrnuto, katastrofa...
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
ja ovog Budimira kriminalca... najveceg u drzavi!
Zašto ga niko ne stavi iza rešetaka???
pa dok god on blokira imenovanje sudija Ustavnog Suda FBiH, njega će SDA podrzavati, jer ih tako ostavlja u ministarskim foteljama u Federaciji BiH... kratko i jasno...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Nije se Budimir zadužio kod MMF_a, pa će mo svi vraćati idućih 100 godina. Nije Budimir jedini krivac za finansijske teškoće Federacije, evo u KS plaća nema po 3-4 mjeseca, ne mogu da plate račune za el.energiju i uličnu rasvjetu. Nije sam Budimir se postavio na ovo mjesto da s..be HDZ-ove. Ovo sranje će trajati još 10-tak mjeseci, a vi možete zajedno sa mnom na izborima donijeti promjene.
Ako je Budimir kriminalac, ko je Budimira doveo na to mjest???? SDP, SDP, SDP, SDP!!! Toliko o licemjerstvu komunjara.
Funkcija Predsjednika Federacije nije baš nebitna. Vidjet ćete za dva mjeseca šta to znači!
Imal' igdje da kriminalac vodi drzavu?? Nigdje, samo kod nas. Budimire, koliko kosta sutnja Tuzilastva?? Jel' ti mogla bit ona cifra od iznosa za pomilovanja??
stvarno je tužno šta nam rade, ali dok god šutimo, neka i rade... glupi narode!
Jasno je da Budimir ovom cinom zeli napraviti buru pred izbore ne bili ljudi zaboravili da je njemu mjesto u zatvoru...
Sta sve zelja za vlascu radi od ljudi...doslo vrijeme da partizani brane ustase...e moj niksicu samo da prezivimo i ovo do izbora
Smjenom Krajine, stvara se situacija u kojoj u Vladi FBiH nema ko da potpiše u Parlamentu već usvojeni budžet.
Uvijek ima neko, uvijek može neko, samo mu parlament da dozvolu. U krajnjem slučaju premijer može potpisivati sve što je potrebno za nesmetan rad organa. Evo primjera KS i ministarstva obrazovanja: bukvalno je Zeljković i premijer i ministar obrazovanja.
Ko o čemu ? Političari o penzionerima i invalidima, kada zagusti !
odjebi vise niksicu i ti, vidis da ste strovalili zemlju na dno majku vam ***, tebe boli ***, imas jedno 10 primanja sa raznih strana, i familija ti je zbrinuta
Gledam ovoga Niksica,i nije zeza,vec stvarno ima glavu kao moja Svinja.Samo da ima jos usi od Svinje isti moja Svinja.Svaki put deblji i deblji,kao moj Krmak.A narod mu svaki dan gladniji,i gladniji.A sve nesto ko fol,kriv Budimir.A on ga doveo na vlast,ustavri Lagundjija.A za*** nas Hrvate,djaba sto nam je pobijedio Hdz.Ali nama svejedno,drzava stoji u mjesto,a meni je isto.Ja opet moram u Hrvatsku na posao.
imas pozdrav od niksica: Direktor Javnog preduzeća "Autoceste FBiH" Ensad Karić nije želio komentirati novonastalu aferu u Turskoj, u okviru koje je zamrznuta imovina vlasnika kompanije "Cengiz Insaat" Mehmeta Džengiza (Cengiz), čija firma u BiH gradi najvredniju dionicu autoputa dugu 20 kilometara. Vidio u medijima Upravo su Karić i premijer FBiH Nermin Nikšić (SDP) u maju 2012. godine potpisali ugovor s Mehmetom Džengizom za gradnju dionice Vlakovo - Tarčin na koridoru 5C, čija je vrijednost procijenjena na 237 miliona dolara.
Budimir je samo istureni napadac SDA,covjek koji je dobro unovcio usluge koji cini njima u protekle 3 godina.Cilj je bio zaustaviti zrak i zivot Gradjana Federacije(sve do narednih izbora 2014te) da bi SDA i dalje sacuvala svoje ljude na vodecim mjestima po javnim preduzecima,iste one koji imaju mjesecna primanja po 40 hiljada Km.
Budimir jasno igra samo za svoje ciljeve... On radi ste ono od cega ce on imati koristi... Veoma ce se brzo saznati kakvu je uslugu dobio od svojih velikih prijatelja iz SDA nakon sto je odlucio smijeniti ministra finansija...
Pa hoce li ikada stati sa opstrukcijama i poceti raditi za narod. Budimir se ponasa ko da je FBiH njegovo preduzece pa radi sta hoce a ne drzavno vlasnistvo.
a sta niksic radi?
Covjek radi svoj posao a radio bi ga jos bolje i kvalitetnije da da na tom putu ne sputava 5 SDA-ovih ministara i sad i Predsjednik FBiH.
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Pa kako nevidite da je Budimir,obicni paravan,ili zavjesa od Sdp.Sa njim se navlace i igraju,da bi se skrenulo sa pravog problema.Ja koliko znam Sdp,je pustio Budimira na vlast.Budimir nikada nije trebao biti na vlasti,vec netko iz Hdz.Svu krivnju krize u Federaciji snosi SDP.
Da hoce sve blokirat da i mi vas vise blokiramo iz svoih zivota
U Vladi BiH kao i u FBiH, svi ganjaju svoje interese. Sve što jedan od odgovornih bude zamislio da ostvari, pa bilo dobro po narod ili ne, a ukoliko njegova zamisao ne dobije podršku, odmah se prijeti smjenama i slično. Njima je dobro kada za jednu njihovu platu sa dodacima, penzioner mora čekati da primi 24 do 30 penzija, a i penzineri imaju usta i prazan stomak. Dabogda svima, koji se tako ponašaju prema svojim biračima, svo bogatstvo tako stečeno za lijekova trebalo...!