Komentari (124)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nece ovdje nikakvog rjesenja biti dok Amerikanci ne lupe sakom od stol nasi politicari se nece nikad dogovoriti
Ne treba iskljuciti da ce Bakir popustiti Covicu kao i uvijek
...ovdje i odlucuje SAD,a ne Covic,Bakir i Dodik,zato su i organizovali ovaj sastanak...naravno,ovi iz opozicije se nadaju da ce odluka biti na stetu Bosnjaka kako bi za sve okrivili Bakira i SDA,kao sto to rade i za potpisivanje Daytonskog sporazuma...zato i kmece jer su pozvani na ovaj sastanak jer ne zele da pruzmu nikakvu odgovornost,lakse je srati po nekom drugom.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Kao što svi građani imaju jednaka prava diljem svijeta,da biraju i budu birani,glas svakog građanina da isto vrijedi,tako želim i građanima u BiH jednako pravo.Tako samo može da funkcioniše BiH.
BIH zapadnim silama služi kao linija razgraničenja sa Rusima i njihovim uticajem i oni će tu liniju napraviti po sebi, tako da su unutrasnje sitne predstave irelevantne. Nije mi jasna politika Hrvatske, koja bi trebala gurati priču o snažnoj BiH, kako im se u dvorištu ne bi ovoliko kuhalo (nije dobro ni za njihovu primarnu privrednu granu).
Ekipa iz RS pravo uigran tim. Ista saopstenja, ista prica. Ovi iz Trojke jedino sto su akontali jeste:" Evo prilike da prdimo protiv SDA i Bakira". Nigdje vizije, nigdje nijedne informacije o cemu su pricali, nigdje nijednog prijedloga. Samo prica kako je Bakir kapituliro... A SDP izdalo Srebrenicu, Trojka izdala Mostar, NiP probao prodati Brcko, Travnik... I pricaju o postenju...
Ovo sve treba rastjerati i ostaviti politicare bez placa i prinadleznosti, imenovati medjunarodnog namjesnika sa medjunarodnom policijom i sudstvom.
Ekipa iz RS pravo uigran tim. Ista saopstenja, ista prica. Ovi iz Trojke jedino sto su akontali jeste:" Evo prilike da prdimo protiv SDA i Bakira". Nigdje vizije, nigdje nijedne informacije o cemu su pricali, nigdje nijednog prijedloga. Samo prica kako je Bakir kapituliro... A SDP izdalo Srebrenicu, Trojka izdala Mostar, NiP probao prodati Brcko, Travnik... I pricaju o postenju...
Čuj radoncic opozicija haha,a tebi konakovicu i da pokažu papir sa rješenjima nebi znao o čemu je rječ.
Kaze Konakovic (ili je nepismeni novinar tako napisao): "Ni pod koju cijenu"... Jadno je to da neko ko pretenduje na visoke funkcije u ovoj drzavi, poput Konakovica, ne zna da se kaze "ni PO koju cijenu", a ne "ni POD koju cijenu"... Kao sto je isto tako jadno, ako je novinar ovako napisao, da neko ovako nepismen moze da radi kao novinar. Ali moze kod nas sve...
ja sam za podjelu bih na čovićev etnički dio s kojim bi čović mogao raditi što hoće i ostatak bih koji bi se ujedinio sa srbijom crnom gorom i makedonijom.
Vala i ova sda kvari vrijeme odmora opoziciji.
Drži se ti Nikšiću kompenzacijska liste, j.... to što te građani neće.. Živjela kompenzacijska lista...
Nikšiću skener ne treba niti mu (ne) pomaže kad je ušao u Parlament BiH samo preko kompenzacijska liste... Nermine kinite kompenzacijska liste i ti si na birou...
Bakir je najveći lazov i kriminalac. Pristace sve sto mu Čović predloži.
Asimetrično kada se radi o izboru Predsjedništva. Tu ne vidim nikakav problem. Neka dva člana Predsjedništva biraju u Parlamentu. Ionako, Predsjedništvo nema skoro nikakvu ulogu osim reprezentativnu. Ovi što kao neće, ustvari hoće totalnu i trajnu blokadu i na kraju haos.
Sreca je da se vi puno ne pitate.
Pa jesu li muslimani blokirali Mostar 12 g.i to je bilo ok
Sejdo na apartima, Niko ga i ne spominje i njegove ublehe iz DF-a.
Pimpirli,tovare kamenjarski!!