Komentari (208)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nije svjestan svoje nesvjesnosti
Vec drugi put, odbija covek, formiranje bosanskog bloka. Je li neko moze da objasni, zasto?
Ako se pokaze da smo u krivu reci cemo: Nije se razmisljalo. I sta Mi imamo od tog eventualnog izvinjenja, ako cemo ostati i bez ovo malo Drzave sto nam je ostalo i koja visi o koncu.
Nećešništa pomjeriti na pozotivu sve dok ne budeš imao " svoga" a ne Čovićevog ministra finansija, Spoljnih poslova i bezbjednosti. Dinokio nije tvoj ministar - on je izbor Čovića. U ostalom odmah možeš da se izvineš članovima SDP-a i svih ostalih lijevo orijentisanih stranaka. Koliko će Dinokio slušati Predsjedništvo tek ćeš da vidiš kada pomenuti počne da promašuje slobodna bacanja po naređenju ultra desničara iz Bosne i okolice.
gospodine nermine kusturica sory niksic vi izgleda zelite postati nepodoban u BiH??? Zar mislite stvarno da cete se mirno setati ovom napacenom Bosnom ako prodate centralu, aerodrom ili na kraju krajeva Bosnu???? Zar ste svarno toliko naivni???
Oj Boze dragi, pa tako si govorio za zakon o prebivalistu da nisi mislio da ce ga mup rs zloupotrebiti, koja je korist sada od tvog kajanja i izvinjenja. Samo mislim da se ti i ne kajes.
Jes vi cete se izvinut a rapsad drzave niko ne vrati vise kao npr zakon o prebivalistu
Moze li mi iko od vas genijalaca reci sta je “pravo” rjesenje? Uci u rat i blokade? Jos 4 godine da ne mrdnemo s mjesta? Vratiti SDA da nastavi pljackati drzavu? To sve ili pokusati se dogovoriti kako naprijed? Hajde molim vas nemojte minusati nego mi odgovorite
Bolje i ne mrdnuti s mjesta nego ici nazad u dalju razgradnju BiH.
Ova budala ko da živi u drugoj galaksiji, pa on će po izdaji nadmašiti i kakira.
Druze Niksicu, vi ste pogurali Dodika do nebesa, sta je zinuo dobio je.
Cuj "izvinit cemo se i povuci", a stetu kaku cete ostaviti u amanet mladim genetacijama ( kao i SDA) to nikom nista... FUJ vlast! FUUUUJJJJ!
Izdajniče, neznalico i prodata dušo!
Glupljeg političara nije bilo na ovim prostorima... podkapacitirani komunista odlučuje o Bošnjacima. Neće ovo na dobro izaći nikako.
Niksicu popeo si se do svoje NESPOSOBNOSTI. Srami se.
Ovo konjičko krme ne prestaje da provaljuje i sebe i sve oko sebe. Kajem se što sam glasao za vas.
Ne mogu da vjerujem koliko brani Dodika. A neki dan popljuvao Zlatnog Ljiljana. Ovaj čovjek je totalno izgubio moralni kompas.
Nema nazad kada se snekim uhvatis u kostac Bori se ko covjek na dobro uzvrati dobrim na zlo uzvrati jos zesce a ne izvinjavat se i povuci se ko neka uvrijedena mlada.
mani se šuplje de šta konkretno šta će te raditi, koji projekti...?