Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ne kužim što je lik htio reći............i kakve veze ima bih sa južnim tokom............
Hteo je reci "Milorade spremaj pare ako zelis juzni tok u RS" Za cifru ce se dogovoriti iza kamera
Dodik je izjavio da ce blokirati rad institucija ako bih ne pristane na juzni tok
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
dobro jutro kristofere, ovaj nermine......
kakav kristofer?
deleted djesi kolumbo nisam te prepoznao
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
I ovaj niksic se srbima uvlaci u paksu
a šta BiH ima osporavati gradnju južnog toka kada i ne ide kroz BiH, nego samo krak kao i za hrvatsku
Mislim da dodikova prica da će blokirati rad institucija ako se ne prihvati juzni tok nije nista drugo nego iskoristavanje republike srpske da ucjenjuje drzavu bosnu i hercegovinu zarad interesa Srbije! sto je vise zemalja iz regiona, region manje plaća! Jer prema semi koja je planirana plinovod ide kroz sredinu srbije, i ide prema vojvodini
Dodik je potpisivao ugovore obmanjivo svoje stado a u startu je znao da je to i ingerenciji države,I sad se koprca te blokirat če ovo,ono ,Mislim da je i ovim valjda svim četema jasno da RS nije država i da nikada neča biti.
vidi ga kakav je vise mi lici na nekog kafanskog pjevaca nego na premijera.
Daj da jednom otvorimo novine ili internet stranice u kojima ce nesto lijepo pisati da se gradjani Bosne i Hercegovine mogu radovati....daj Boze!!!
Kada bi svaki polticar poslozio svoje prioritete kao premijer,drugacije bi u nasoj drzavi mnogo stvari izgledalo.
mozes li mi neke nabrojati molim te
Naravno sad ce se i ovdje pojaviti najveci kriticari sa svojim komentarima. Ne znam samo sta bi ovdje imali za kritikovat.
Fino objasnio sta je prioritet u Federaciji i sta je u njegovoj nadleznosti ... do sada i jeste bio problem sto su svi navodno mogli uraditi sve, a kada ih se za nesto prozove onda je odgovor da na to ne mogu oni uticati.
Covjek lijepo objasnio !
Nažalost od BiH ništa ne zavisi, a valjda će se i ovo riješiti.
Niksic je svjestan svojih nadleznosti i onoga na sta moze uticati.Covjek stoji cvrsto na zemlji.
Niksic je svjestan da ga ne pita niko nista
šta se ima bih pitati kad nije nikakav faktor
U pitanju je natezanje između Rusije i EU. Ako Rusi ne prepuste Ukrajinu da ide ka EU, onda će Evropa da naredi svojim poslušnim vladama da stopiraju "Južni tok". Mislim da to jasno i gospodin Nikšić objasnio. Dok Brisel ne da dozvolu nema ništa Dodiku od "Južnog toka"
Ma JUŽNI TOK je jedan te isti ruski plin samo drugom trasom(nema Ukrajine) a BIH planira da se snabdjeva od arapa tj da ima dvije mogučnosti nabave plina da nije pod "reketom"
a pogotovo to nisi ti jer te niko nista i ne pita...