Komentari (181)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma ja, što bi Hrvati imali Ustavna prava kao i druga dva naroda?
Godinu dana su isti ovi politicari koji sad prozivaju Schmidta istog covjeka uzdizali i hvalili. Kakvi licemjeri covjece. I cuj izlazit na proteste oko izbornog zakona, a oko goriva koje je 3.60KM i neimastine necete. Pa nek bude Covic vjeciti predsjednik ako cemo zivjeti bolje. Sta me briga koje je nacije ko.
@DamirDzumhur, ne radi se o tome ko je veći Hrvat, nego o tome šta želi većina Hrvata.
Edin Fejzić, Hrvat i zastupnik u Domu naroda iz Goražda je prije nekoliko godina tvrdio " U ratu sam se dokazao kao musliman". Na popisu 2013. godine u Goraždu živi 8 muških Hrvata od kojih se nijedan nije po vjeri izjasnio kao musliman. Pa bih pitao gospodina kako je to moguće. Je li se na popisu izjasnio možda ipak kao Bošnjak, ili ako je Hrvat možda po vjeri katolik ili se možda izjasnio kao žena
Marš Nermine u P.M. ćutiš 4 godine i sad pred izbore nešto glumiš
ŠTA AKO TREBA IZAĆI NA ULICE .....PA SAD AKO IKAD TREBA IZAĆI.....I TO MASOVNO....MOJ NARODE HOCEMO LI SE VIŠE PROBUDITI???? NA PROTESTE NARODE!!!!!!!
Apsolutno. I vrijeme je.
Ako se nameće izborni zakon u zemlji, BiH će biti član EU 2050 godine kad bh katolici u potpunosti pretrpe demografski slom.
Koga ćeš ti izvesti na ulice bezveznjakoviću koji dodatno srozavaš opoziciju i socijaldemokratiju, baš kao i tvoj prethodnik odurni Lagumdžija
Mogu razumjeti gnjev stvarnih građanskih stranki, ali da se ne lažemo, SVE nacionalne stranke žele da nametnu dominaciju svog naroda nad druga dva i manjinama na nekoj svojoj teritoriji, samo SDA to želi u cijeloj BiH!
pojma nemam sta je Schmidt planirao da nametne, ali cim se svi policari zale to bi moglo i da valja
Sad vi otvoreno pismo to jedini i znate
Vama je dobro, zajebi ti tu opozicionarsku pricu.
Dakle sada vam ne valja Shmidth zanimljivo. Nego što se ne bavite požarima i kako ih nemate sa čime gasiti?
Kad Jevreji, Romi, Srbi, Bošnjaci i ostali postanu građani drugog reda: HDZ über Alles!
Sad vam ne odgovara nametanje nekog zakona, a do sada sve je odgovaralo. hahahahhahahahahha
hihihihi.čuj Nerke našeg...opasn ko leptir
Nermin Nikšić ima zeta Ivana Mladinu koji mu je oženio rodicu Bajramku. E sad bi on da uhljebi zeta .
Koga ces ti pozvati na ulice. Ma da me ti, Dino, Forto, Bakir.... zovete na janje ne bi dosao.