Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Komsica obozavaju samo ljudi koji su kao on, bez kucnog vaspitanja :-) Lik je zabavan, posebno kad se prijeti da ce izmlatiti nekog u Srbiji, uhapsiti nekoga negdje ... prejadno za funkciju clana Predsjednistva koju obavlja, ali prototip \"glupog Bosanca\" koji sere o stvarima o kojima nema pojma. Jado kojeg samo primitiva uzima za ozbiljno, nista njega ne pita ni Zlatko ni Haris ni Inzko ni Dodik ni Covic ni bilo ko u Bosni ko se nesto pita.
Prica se da mu se zena karala po beogradu
pusite ga na izborima
Pipo je bolestan nemojte mu zamjeriti što laprda gluposti.
to care
gubite sdp - lagumdzija se prislepo za vladajucu sda a zeljko za sbih.
@ero i ostale trubacke mrcine duvaj ero duvaj svoju zlobu cuvaj doj ce tebi kraja Bosanskog mi zmaja neces prdet Bosnom a ni rs posnom duh je nesto glavno a u tebi sramno jeste Bosnu htjeli al je niste smjeli ni u snu je imat ona ima dukat al ti nemoz shvatit da je nemoz platit cijena velika za svakoka lika koji Bosnom hori rasturit se bori bit ce Bosne i meraka ljepih djula i sokaka i bureka i cevapa Pipo pjeva od meraka! BiH4EVER!
To i samo to lave!Aferim predsjednice i sine Bosne i Hercegovine! A ovim seljacinama sto ga cinicki podcijenju mogu rec samo ovo:\"Zeljko je jedan zmaj,kralj,kultura i hrabrost a prije svega Bosanac\"! BiH4EVER!
Ti ćeš se cijelog života pitati pa šta, i opet ti ništa neće biti jasno moronko.
Keru cetni*ki, moronka ti je mati i to ona sa brabonjcima izmedju nogu. PS na tvoju zalost, ja sam katolkinja! Zivio Komsic!
PA ŠTA !!!
Svaka podrška uvaženom predsjedniku i sve najbolje. @ero Iz gore kazanog dalo bi se zaključiti da ti ustvari neznaš niti što hoćeš niti odakle si šupalj od svojih fašističkih shvatanja.Nemaš pojma koliko si glup.
Svi ste vi nekad biliu Srbi Moronko jedna. Prešli ste na islam, kako kažu gori poturica od Turčina.
Tocno! Ti nisi srpcic, ti si Bosanski pravoslacic koji bi rado da bude nesto drugo, jer nije lako nositi titulu geno*idan!
Meni je Komsic priprosta seljacina a ja nisam \"Srpcic\". Srbi bar imaju Borisa Tadica koji je susta suprotnost ovom nasem papku, Tadic je dotjeran, kulturan i odmjeren. Ovo je olos sa Trga Pere Kosorica. Da mi je vidjeti samo tu zenu koja ide u krevet s njim ovakvim, masnim, odvratnim i ruznim.