Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Merhaba i selam alejkjum mene ovo Hare asocira na jare sto je uvreda za naseg presjednika...
Hare, ako cemo o nadimcima tvoj nadimak \"Hare\" izaziva najgore asocijacije, jer uvijek asocira na jednog specijalnog Hareta. Medjutim, nadimci su nebitni. Bolje bi ti bilo da malo razmilsis o onome sto sam napisao, a to je da su Alija i Hare rasformirali Armiju Republike BiH i ne samo to nego su se obavezali da Bosna i Hercegovina vise nikada nema namjensku industriju. Buduci da smo opkoljeni dusmanima, zabrana proizvodnje naoruzanja nam trajno veze ruke za svaku odbranu. A sto se tice Bugojna, Alija ga nije dobio u Daytonu, armija ga je imala u rukama davno prije Daytona. Alija i Hare su cetnimcki agenti i to je svaki dan sve jasnije vecini Bosnjaka. Ako pogledas npr. forum sarajevo-x vidjeces da su likovi Hare, Bakir, Alija redovno na tapetu, cim nesto izuste, kao najomrznutiji likovi medju Bosnjacima. Niko visde nije budala da ne vidi sta su oni odradili za cetncike.
čuj BIH izvozila naoružanje u Gruziju, pa to je smiješno, a i šta bi im mi mogli prodati??zaostalo naoružanje koje Vijetnama koje su nama Ameri uvalili kako bi se riješili smeća ili možda kubure koje smo sklepali za vrijem rata??
Dobro niste ona odobriili, TREBA SAD POD HITNO OOBRITI IZVOZ NAORUZANJA U GRUZIJU I TO VRATITI ZA ONAJ RUSKI IZVOZ KAD JE SRBIJA NAPADALA BOSNU.
Ovo je stara slika i ne odgovara situaciji jer Hare vjerovatno nije nista kriv za transporte oruzja u Gruziju. A na ovoj slici Hare izgleda ko lopov koji strepi da ce biti uhvacen na djelu ili u lazi. Bas me interesuje kada su ga uslikali, mozda poslije \"protokola\" kada je pomogo Dodiku da sjebu reformu polcije.
Šalom Alejha. Došlo vrijeme da se vraća amerikancima usluga za podržavanje u ovom zadnjem građansko-vjerskom ratu. Treba sada da se i oružje šalje tamo gdje amerikanci kažu. Pa i vojska ako treba.
Rambo... kako to glupo zvuci. Ali nema veze. Bugojanci. Gdje ti to dodje svega ti? Je li to tamo gdje su nekada Hrvati bili vecinski narod? Koji bolan Alija i Haris...Uhvati se motike papane i razguli. Nije politika za svakoga a posebno ne za hajvane.
Eeeeeee.. merhaba... Ej selam Alejkjum...Hevo i ja da se javim i samo da vam kazem Ne dirajte mog hareta.. Hebes oruzje, kako mi je Hare sladak ko secerlama... Sta je sta se hibretite...
\"here\", ako meni ne vjerujes pitaj Bugojance. Oni kazu:\" Nisu nam mogli nista cetnici krmacama, mi smo i dalje proizvodili oruzje, a unisti nas Alija svojim potpisom u Daytonu. To sto sam ja rekao to su cinjenice i ublahasi ste vi cetnicki agenti koji nas pokusavate ubijediti da su Aliaj i Hare spasili BiH, a oni nas unistili u svakom pogledu.
jesjes šta si ti tako pamet?šta ti jedeš kad toliko znaš.ja sam srbin pa nebi majku nikad prodo pa da mi se nudi ceo svet skote jedan.majka je jedna i jedina i svetinja.ja svoju majku gotivim i volim tako da pazi malo šta pričaš.prodaj ti svoju ako si tako pametan majmune seoski.pa srbija je i Iraku prodavala oružje dok je Sadam Husein bio precednik i obrnuto za vreme sankcija.pa šta sad od nečega se mora da živi.
ma srbi bi prodali i rodjenu majku za saku dolara, sta vam je.
Ma nema sta tu da se pomaze. koliko teba naoruzanja i ljudstva da se pomogno da gruzija nesto uradi protiv russa? ovo je samo dobar nacin d sae zaradi a sumnjam da to nesto znaci ruskoj vojnoj sili.
Joj Rambo jesi ti meni smijesan. Pa tvoj mozak ne dopire ni do kante za smece ublehasu. S kojeg li si ti brda siso da mi je znat. jadna zemlja koja takve tokmake uzgaja.
netacno je ovo cuj srbija gruziji pomagala :D ovo je mozda spisak onih koje boli nesto za gruziju osim sad-a :)
Alija i Hare su rasformirali Armiju R BiH i to pred samom pobjedom i u Daytonu poptisali da BiH nikada nece imati vojnu industriju. Sada ta ista banda krcmi i ono malo oruzja sto smo tokom rata skupili da odbranimo gole zivote, zele da opet budemo potpuno bespomocni kao i 1992. I narodi koji stotine godina nisu ratovali znaju da ne smiju ostati nenaoruzani, na milost i nemilost susjeda, a mi pristajemo da nas cetnicki agenti ovako razoruzaju, kada smo prvi put u istoriji imali nasu Armiju koja je ginula za nasu domovinu. Unistili su i policiju Republike BiH. SIPA I OSA nije nista drugo nego cetncki Romanijski korpus sljeg\'o u Sarjevo.