Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Oooooo, djeco moja , sinje kukavice...Prihvtite taj dogovoru u Prudu dok jos ima sanse .A sto se tice promjene imena , nemojte o tome pricati , makar dok ona zelena boje, ne spadne sa sarajevskih trotoara . Javljam vam se evo iz dzenema ,nadao sam se dzenetu, ali eto... Ali moram vam javiti zalostan haber . Crno vam se pise ! Ako odbijete ovaj dogovor , kao sto ste \'\'aprilski paket\'\' gadno cete dobiti po supku. Jaser(Arafat) mi neki dan rece \'\'Alija ovi tvoji ce proci gore nego moji \" Mi evo pa gotovo pun vijek pokusavamo dobiti drzavu , pa shipak...Ne daju Jevreji .Dzaba sto se oko tih Jevrejskih 4 miliona , nalazi 200 miliona Arapa. Sta ce onda tek ovi tvoji okruzeni nevjernicima . A i Slobu i Franju sretoh jutros na kahvi . Nekako me cudno gledaju , i samo se smjese. Moram prestat mila moja djeco ,voda u kotlu u kojem danas treba da se kuham vec je vrela . Pazite se Mesica ! Aljo. PS. Poselamite mi Bakira , i porucite mu da prekine s lopovlucima ,sramota me gledati odozgo... I sine Bakire da znas, tvoj cukun babo se zvao Vukasin . Saznao sam gore. Sjecam se kada si me jednom kao djecak to pitao. Eto...odoh na kuhanje....evo, zovu ! A ti djete moje Anakonda, vjeruj cika Alji, ne treba ti BiH u kojem ces biti zakarbuljena ko nindza .Hoces svjetom odit, poput one Nadje ,alzirske snahe ? Da citav zivot gledas, samo kroz onaj prorez ? A? Odoh i cuvajte mi Yugoslaviju ...ovaj, Bosnu i Hercegovinu!
@POSAVINA... Tebi je bio upucen moj zadnji komentar....
@UJO... Pa svima je sasvim jasno da HDZ rade samo za dobrodit zapadno-hercegovackih Hrvata. Njima ide u prilog sve sto rade ovi iz tkz rs, jer zele odvojiti daj dio iz BiH i po moguncosti pripojiti Hrvatskoj, ja sam bas rodjena u jednoj takvoj sredini, i kad dodjem da posjetim svoj kraj, sva prica o nekoj ugrozenosti Hrvata u federaciji je smjesna, dok u tkz rs su svi drugi ugrozeni Eto od bosnjackih polticara jedino Silajdzic udara kontru, a od njega su napravili neznam ni ja sta vise, sto svakako ide srbima u prilog. Mislim dsu neke hrvatske stranke reagovale, cak i na paljenje dzamije neki dan, a da se nas (njihov) Gargamel Tihic nije ni oglasio. Ovde vise ne treba traziti da neki polticar nesto preuzme, nego neko sa ulice, jednostavno neka organizacija studenata i napraviti haos onako ko u Grckoj, ali Sarajlijama je u sada u glavi samo dernek za N.Godinu, gdje se vise nalokat, j..o buducnost drzave i sve. Ja ne ocekujem nista od Sarajlija, prije ce ovakvi protesti doci iz dijaspore.
Mene ne brine toliko što Muslimani ne dižu svoj glas što se ukida Bosanski nego me više brine što ove moje izdajice iz Hdz šute ko PI....E. Doista oni su za nas iz Bosanske Posavine izdaice.
A to je na način iz 90i možda je to i bolje da se za sva vremena neke stvari riješe.
koliko ja vidim trebat ce otjerati ove iz OHR-a i rjesavati stvari na balkanski nacin...
Jos jedna mlitava izjava iz pacovskog gnijezda zvanog OHR. Ako nemaju nista bolje od ove idiotske izjave – koji klinac se uopste ocitavaju o ovoj temi... valja valjda opravdati ogromne plate i bozicne bonuse sto vec godinama uzimaju guzovace. ...bem ti drzavu u kojoj se jedan debljuskasti pedercic Milisic pita i zasta. Posteniji je Dodik koji kaze ono sto misli, od ovih OHR pacova koji daju uvijek ovakve debilne izjave. Bosnjaci treba da otvore oci i dogovaraju se direktno sa Dodikom i ignorisu ovaj sljam iz OHR-a. Oslanjajuci s na ovu kretensku instituciju, Bosnjaci uporno propustaju priliku da nadju istinski kompromis i dogovor sa Dodikom. Vjerovatno bi Brod ostao Bosnaski lakse, da je bilo i pokusaja da se nadje dogovor umjesto sto se Bosnjaci po svojoj ustaljenoj naivnoj glupoci uzdaju u ove bjelosvjetske spijune u OHR-u. A kad bolje razmislim, sta ima i od tog prefixa Bosnaski ako ga moramo na silu cuvati....bas nista? Naposljetku, do prije par godina zvali su ga i Srpski Brod pa ovo mu skoro dodje kao kompromis ako cemo posteno.
brisi bosanski ILI PISI SRPSKI ASIME GEBELS
mehanizmi za zastitu vitalnog nacionalnog interesa???? morat ce biti rata..ja druge ne vidim..