Komentari (176)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ali zato SDA zna - vlast s bilo kim i po bilo koju cijenu
Kako 4 mjeseca, od oktobra??
👁️👁️ --------- Zelim ti biti prijatelj Mujo
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
zašto ovi kerovi samo rovare po bošnjačkim područjima.... zašto malo ne odu u široki ili prnjavor...
Löfven dobija vise vremena za formiranje vlade u Svedskoj Svedska je i dalje bez vlade. U potrazi za vecinom u parlamentu, socijaldemokrati sada imaju vise vremena. Budite strpljivi, tko ceka ce imati priliku da nadje dobro rjesenje.Ovo vazi za nase, za primjer im je daje jedna dobro organizovana demokratska Svedska.
Löfven ponovo pokusava da formira vladu u Svedskoj Nakon sto u cetvrtak Centar stranka nije uspela da formira vladu, vladajuci premijer sada spokusava ponovo. Nista novo u svijetu.
U BiH su dovoljne četiri političke stranke: Srpska, Hrvatska, Bošnjačka i Stranka za sve narode BiH .Bosna je mala država gdje je nacionalizam ukorijenjen stoljećima i tu netreba stvarati ni poziciju, a ni opoziciju nego centar i takva će država prodisati od nebitnih političkih stranaka koje zaista manipulišu narodom u korist svojih ličnih interesa.
)ebo ja sam sebe ako ikome od vas više dam glas, vama treba samo dat kakav virus da pokrepate, mamu vam maminu.
Gdje je ona budala Derim, ili kako se već sad zove, što se pomalja iz shupka uhljebu Nikšiću !? Skonto da Nermin traži sebe, i da i dalje u SDP važi ona Titina: Ja sam veći od partije !!
@Fujto. Ja bi Ivani sve oprostio..
Labudovec krkane sda-ovski p. .i nam jaja
mislim da je Labudovec onaj sa SDA skupa što urla Boookire Booookire Sebijaaaa :D :D
hahaha ispravili naslov sa 4 na 3 mjeseca hahaha :D kao sto i treba naravno - samo ne valja ovo nestrpljenje sto ispoljavate :)
Na federalnom i drzavnom se mora izabrati manje zlo u odnosu prema stanju zemlje koja je histericno napadnuta od koalicije susjeda i unutrasnji neprijatelja, sto znaci da se ide sa SDA kojem treba oduzeti mogucnost koaliranja sa HDZ-om.
Da SDA, HDZ i SNSD znaju da će biti vlast, već bi je formirali. Koji naručeni tekst
Ne postoji Bh. blok na Federalnom nivou.
Oba bloka BH i tzv Gradanski se raspadaju.Najvise ce profitirati oni koji prvi napuste taj brod bez perspektive
nipošto u vlast s nacional(fašističkim) strankama. njima se ne smije davati legitimitet i dijeliti odgovornost s njima, gori od njih su samo oni koji su s njima. One su jedna kategorija imaju svoju sliku i priliku o onim drugima i nek si međusobno dijele vlast ako se smatraju vrijednim partnerima jednih s drugima. Ulazak BH bloka u savez s njima je mrtvački sanduk za bh blok i svaku stranku u njemu, kao što je bio za sdpbih koji se spasio samo jer je oćero onog klošara.
@071SA ne smije se učetvovati u daljoj dezintegraciji zemlje, ako nema vlasti nek je nema.
Donacije, pokloni , prilozi političkim strankama od strane pojedinaca i firmi trebaju biti trasparentni i vidljivi za javnost, narod i državu.
Pa normalno,nezna se ni.odmah jeli Muśko il źensko..