Komentari (228)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Đubre jedno! PU
Šta to znači da sutra vadimo citate iz knjiga Radovana Karadzica ili Ratka Mladića? Sram neka je i tebe što braniš propalicu i bestidnog Arapovića.
Gnjida i vaška sa krzna Gusinjskog Kratkodlakog Šnaucera
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Adise, posavjetuj se sa svojim ljekarom ili farmaceutom.Ili nek ti faraon obezbjedi kakvog ozbiljnog psihijatra.
@MajmudinWatch preskocio je terapiju hoce da bude domišljat a u stvari pravi glupan
smetljaru jedan. treba ti tu bradicu obrijati u usta li ti mater mrtvu ebem
Kad je neko elita ne razumije on ove obicne bijednike jer nikad nije bio ni gladan ni zedan ni poderan ni mokar ni osramocen ni povrijedjen:(
Kada bi netko od Politicara u EU , das ovakvu izjavu , bio bi blank receno " savjetovan " da podnese ostavku i izgubi se iz Politike . Nadam se da ce ovaj moj Post doci do doticnog Gospodina .!
tačno i jeste za Fahrine stranke! pu, game jedno balavo
Koji Pokvareni zloca, dobro, predobro uhljebljen!
Nije mu neumjesno poređenje - riječ 'neumjesno' je preblaga - nego nema veze s mozgom. Šupljoglavac.
Papak ljigavi uvjek bio , a kakvi su tek oni sto su ga izabrali
nesta se svi nadigli protiv njega sad jebote vise rat dabogda nam sad kraj dosao
Svaka cast Ajna.
Sad ga brane sisulje iz sbb-a sve sami sljam zaposlen po drzavnim sluzbama!
Dabogda te crnac silovo...
Jadu jedan i jesi za sbb-a glavonja pogani!
Imao sam priliku upoznati ovu gnjidu dok je bio direktor CCI-a. Lik je takva slina i takvo govno da ga je sevap ošamarati ko god, kad god i gdje god može. Čisto nako, da vidi da nas je sramota da jedan takav hoda među nama i glumi nam čast i poštenje. PU !
U ovoj državi sve se svodi na to '' ko će ga kome''. Pade Vlada u Sarajevu a ovi novi sada pričaju o tome kako su nabavljani trolejbusi kao da nisu i oni imali svoje delegate u skupštini i nisu oni učestvovali u tome. Tamo u Zenici evo po istom scenariju ruše onoga Gradonačelnika, te autobusi, te budžet, te naknade a suština je samo njega srušiti a mi da zasjednemo...
Adis ga zabi sam sebi i svom velikom vozdu. Bilo je milion boljih situacija pomocu kojih je mogao da docara sta je htio da kaze i sta je mislio ali jok pametnjakovic zna najbolje e to ti sad pokri se usima i ne pojavljuj se nigdje barem desetljece. Hoce li se vozd javiti da ovo prokomentarise?