Komentari (183)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
RAMAZAN JE , a 70% gostiju u Neumu je iz Bosne.
Štaš... posti i plivaj...
Onaj na sjevernom polu još se sedmicama nije iftario... Hoće li neko boga ti pogledati je li živ...
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Pa vi crtajte ustasluke po saobracajnim znakovima govna fasisticka, bez bosnja vam hljeba nema...
Sloboda slobodnim umjetnicima, smrt fasistickim balijesinama sto glume multi kulti super extra mega giga tera finu raju, poserem vam se na sred teherana
Najebem ti se materesine pa joj se naserem u usta kad rodi takvo smece fasisticko!
Oj cuj Neum, pa ne bih tu ljetovala za dzabe jest da je nase more ali dzaba. Hrvatska po meni isfurala bas, nabili cijene ko da je Ibiza. Plus sto u Makarskoj vidim 95% Sarajeva. Crna Gora je prava prica vjerujte :)
Eno poceli su kuce farbati duginim bojama i na moru (slika 4). Majko mila, kao da nam nije dovoljno te drecavstine i sarenila u Sarajevu.
Ne treba ici u Neum, a oni neka se zapitaju zasto nema gostiju. Tri cetvrtine gostiju cine bosnjaci kojima oni psuju, neke hapse zbog ispitivanja zato sto imaju malo duze brade. Ponasaju se kao ovi iz RS-a. Ne vole nas bosnjake, a vole nas novac.
Onaj na sjevernom polu još se sedmicama nije iftario... Hoće li neko boga ti pogledati je li živ... Ostavih ga s pjesmom: Zajdi zajdi, jasno sonceeee......
Ja u Neum ne idem baš zato što je previše natrpano, plaže ne postoje, imaš stijene i betonske nekakve prilaze od kojih mi se diže kosa na glavi. Bilo bi lijepo da se iskoristi i druga obala tog zaljeva, tamo zjapi onoliko prostora al' svi se naguravaju na jednu stranu iz nekog razloga...
Neum treba prvo sebi pomoci i urediti BETONSKE PLAZE
Vala ne dam im ni feninga! Kada, jezero, bazenčić ispred kuće...A aBd kad se bude imalo ide se malo dalje...
Pa patriotski ne-patriotski uopšte me ne zanima, a da me neko pljuje u mojoj državi za moje pare NEĆE! pozz
Daću pare turcima recimo, grcima,talijanima, albancima, ovom škutorskom šljamu ne dajem već godinama. uostalom šta sde tebe tiče kome ću ja svoje pare da dam... Idi oguli jabuku, radi nešto korisno patrioto, doprinesi društvu!
Nema u Primorskoj privatne plaze gospodo novinari,nema nigdje u Neumu.I hoteli imaju ugovor o koristenju plaza.To je drzavno pomorsko dobro i tu treba da prolazi ta setnica za sve goste a ne drzavno otimati kao da je bilo malo sto je do sad oteto..Nema na plazi tuseva,nema toaleta,nema kabine za presvlacenje,nema pitke vode,nema trotoara(SLIKA 3)sve uzurpirano...o turizmu pricamo ili...???
Iskreno Neum je bas zadnja opcija za odlazsk na more. Ja sam bio u junu
Bošnjaci bi džamiju u Neumu. U redu. Hrvati u Sarajevu čekali su crkvu 35 godina, godinama se okupljali u mehaničarskoj radnji, ishodili 40-ak dozvola, skupljali donacije, a na kraju su im Hrvati iz Hrvatske platili većinu troškova. Ne znam zašto bi Bošnjaci Neuma i iz unutrašnjosti imali neki drugi put, inače smo neravnopravni. http://www.ktabkbih.net/info.asp?id=45164 Ako takav tretman imaju Hrvati u glavnom gradu BiH, ne znam šta očekuju Bošnjaci u provinciji. Osim toga, Hrvati su među najbrojnijim turistima u Sarajevu godinama, pa ne traže gradnju Crkava zbog toga.
Kao i u prva dva slučaja, i to je pismo stiglo iz Chicaga, a njegovi su se autori potpisali kao "Alahovi sveti ratnici". Po rukopisu i sadržaju može se zaključiti da su i to treće pismo poslali isti oni provokatori kao i ranije, s time da sada nisu navedena imena ili nadimci. Opet je, piše Večernjak, tematika gradnja džamije u Neumu, za koju "Alahovi sveti ratnici" tvrde da će biti sagrađena "po svaku cijenu". Svima onima koji to budu ometali, navode provokatori u svome pismu, "bit će odrubljena glava". Uz džamiju, koja ustvari nikada i nije postojala u Neumu, u tome se prijetećem pismu ponovo ističu neke "super jake" teritorijalne pretenzije na Neum i dosta šire. "Treba Mesić i Sanader u Zagrebu da znaju. Od Konavala do Metkovića to je zemlja Izetbegovića" - to je jedan od nacionalističkih stihova izrečenih u trećem prijetećem pismu upućenom na adresu Općine Neum. U istragu cijelog slučaja, uz policiju, opet je uključena i SIPA.
Neum je super samo fali mu malo drveća: goriš na plaži ko sijalica...
Ta ću u neumu
Napravite džamiju u Neumu, pa će vam dolaziti više bosanskih turista
Kad si ti zadnji put bio u Sarajevu? Turaka i Arapa je puno, il' misliš da dnevo imaju 4 leta za Istanbul i sedmično 3-4X za Dubai samo zbog NAŠIH kokuza? http://sarajevo-airport.ba/timetable.php?vrsta=redovni&podvrsta=odlasci&dan=1
Sem toga je državna komisija za nacionalne spomenike ustanovila kako je džamija nekad i postojala u Neumu, treba je samo na istom mjestu obnoviti. http://www.index.hr/vijesti/clanak/u-neumu-na-magistralnom-pravcu-za-dubrovnik-uskoro-dzamija/394445.aspx https://bs.wikipedia.org/wiki/Neumska_džamija
Baška na Krku: nekoliko hotela sa halal certifikatom, Dubrovnik: 3 restorana i 1 hotel. Kaštela: halala mesara. Split: 4 fast fooda sa halal donerom. A šta da jedem u Neumu? Mogu samo da ponesem nešto od kuće (a onda će se domaći šprdati na račun "škrtih Bosanaca"). Neum, ODHEBI!!!
Jedi prstace
Ja sam u Neumu i malo-puno ste pretjerali s ovim fotografijama.Izvolite probati rezervirati sobu i u jednom neumskom hotelu pa ćete vidjeti imali mjesta.
ima jedan sladosiledzija ispred sunca, ovdje prosipa mrznju pa ako vam opada promet uputi mu pozdrave