Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@ dotakli_smo_...: prijedlog je pravi, samo je problem sto ga nece niti procitati ovi kojima je namijenjen. A STO SE TICE OVE VISE PUTA PONAVLJANE LAZI DA JE POLJSKA ODLUCILA DA ODUSTANE OD KANDIDATURE NAKON FANTASTICNE DIPLOMATSKE OFANZIVE, PRAVA ISTINA JE DA JE POLJSKA ODLUCILA DA ODLOZI KANDIDATURU ZA SAVJET BEZBIJEDNOSTI UN-a ZBOG CINJENICE DA JE U ISTOM PERIODU PREDSJEDAVAJUCA EVROPSKE UNIJE A TO JE VELIKI ZALOGAJ CAK I ZA DIPLOMATIJU KAO STO JE POLJSKA. OVO TREBA DA PROCITAJU I PRENESU SVI NOVINARI A I SVI OSTALI NA DRUGIM FORUMIMA KAKO BI SE SPRIJECILE DALJNJE LAZI DVOJCA ALKALAJ - SILAJDZIC!!!
Dokazite da ste u pravu pa neka Sven Alkalaj i Haris Silajdzic u slijedecih 15 dana odu u Brisel kod Haviera Solane i u New York kod Ban Ki Mona. Eto jednostavno ako odu Haris i Sven i susretnu se sa ovom dvojicom likova onda je vijest koju je plasirao Vecernji list najobicnija laz, a ako ne onda su sami sebe demantovali. Vrlo jednostavno i bez nepotrebnih demantija. cekamo!!!!!!!!
TREBA TI ZABRANITI DA KRADES I SERES PO NAMA OVDE U BIH ... E JES MI DRAGO STO NISI DOBRO PROSAO NA IZBORIMA, LOPOVCINO JEDNA LICEMJERNA!
Hej raja jeste l\' primijetili kako ovaj kreten Alkalaj, kad se slika sa nekim stranim zvanicnicima, jedino se on nakesi ko budala na vašaru, ono ko da se slika sa kakvom filmskom zvijezdom, uvijek on ko da je nekako \"upao\" u kadar i ono kes kretenski (yaaay, imam hrvatsko drzavljanstvo pa ne moram placat porez na ono malo kucerine, a ja sam jevrej sa dubokim korijenima u hrvatskoj kulturi). Harise, putuj i ne vracaj se vise majke ti , i ne drzi svojih glupih govora koji su za q**ca A ovaj Rasim, ne samo da je fasista i rasista, on je i rasi-M-sta , znam ja takve dobro :)
Hej kretenu, ako je neko fašista onda je to tvoj idol, lepi-Hare-Za-Republiku-Srpsku
A dje si ti pozeljan Rasime rasisto, fasisto i neprijatelju Bosne i Hercegovine! Bosna Bosancima i Hercegovcima!Jedna i jedina NASA DOMOVINA! BOSNA4EVER!
Sta Silajdzic i njegov ministar Alkalaj rade da zastite gradjane BiH od pomahnitale slovenacke ambasadorice koja ubija ljude po ulicama i jos se bez imalo srama ruga svojim zrtvama, a za to ne snosi nikakvu odgovornost? Njima nece trebati da budu nepozeljni u UN-u, vec ce im i na opcim izborima gradjani BiH pokazati gdje im je mjesto, kao sto su im to pokazali i na lokalnim, a u skladu sa onim kako su radili za dobro tih istih gradjana. Na kraju im nece ostati drugo nego da tugu gase u slovenackom Kloramfenikol mlijeku, zajedno sa Vodusekovom. Mozda im i Dodik koju zapjeva.
Ma nepoželjan je on i u BiH