Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne znam ni ja.
Kakve veze ima Sefer i njegova dokumentacija. Dosta više patetičnih prića i liječenja kompleksa. Nikad nećemo saznati ko je za koga radio i koliko je hapio.Svi su bili hapci jedino je narod gladovao i ginuo.Otkud svima bogatsvo poslije rata kuće luksuzni automobili vikendice vile restorani hoteli tržni centri poslovni prostori itd...Ko je to u BIH prije rata imao milion maraka? Danas na tenderima za privatizaciju firmi fabrika kao od šale nude po desetine miliona maraka.Dali je iko ko je ,,nešto\'\' bio u ratu danas siromašan.Znate odgovor.Takav NE POSTOJI.
Sefer je pripremio kompletnu dokumentaciju o tome ko, kad i gdje je maznuo pare. i onda ga kao \'\'odjednom - cisto iz kontrole\'\' posjete i \'\'po kontrolnom nalogu\'\' izuzmu papirologiju (ratnu i poslijeratnu dokumentaciju o transakciji novca i pranju istog). Bakire Izatbegovicu, svi te znamo, pasces i ti jednom!
Pa samo Bakir je ukrao milijardu $ od svoga naroda!
Protrkeljajte malo po dzepovima mafije koju je okupio i predvodio veleizdajnik A. Izetbegovic. Izdali su zemlju, poklonili je c.e.t.n.ic.i.ma., isporucili cet.ni.ci.ma na tacni Bosnjake, a ovi ih poslali stotine hiljda pod zemlju. Zauzvrat su dobili da slobodno mogu opljackati i oteti sve sto se moze opljackati i oteti. I dalje im vjerujete ili sutite i trpite. Neka vam onda. Mirno spavajte, rata nece biti.
Cuj fore, kao milijarda za BiH, oni davvali oni uzimali, i kao pomazemo vam tako sto vas oslobadjamo od muke, odnosna parha.
Pare nisu problem, para nema!
Jos jednome zafalilo para :)
pa dobra adresa za provjeru gdje je taj novac je SAFET OROCEVIC!!! dokle ce se ovaj kriminalac sepuriti po mostru i kupovati sta zeli od nekretnina u ovom gradu???
Dio te milijarde pokrao je ovaj kreten, lopov i sada viče \"držite lopova...\". Koji smo jad i bijeda da nam ovakvi betuzalemi drže lekcije i upravljaju našim sudbinama, \"tražili smo, gledajmo\".
Ukrao drski kriminalac Dodik !
Jacques, koliko je kod tebe zavdrsilo?
odakle sad ovaj opet, j... majku i Plavsicka, i Raso i Silajdzic, hoce li ti ljudi vise riknut ili samo ja starim?
Gde su pare silne??? Mosnje strpali i u banke strane sebi stavili. Slobodna RS
Ovaj je najnesposobniji predstavnik medjunarodne zajednice koji je radio u BiH. Obecao je da ce ubice Joze Leutara biti pronadjene i privedene pred sud! To se naravno nikad nije desilo. Tako bi on ponovo dosao u BiH, obecavao kule i gradove, dobio basnoslovnu platu a rezultat bi na kraju bio NULA.