Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovaj kad hoda ostaje smrad i slina za njim 25 metara, kako je ljigav..
Oni su majstori za zamjenu teta, od Markala pa dalje. Napišu da država traži saglasnost od entiteta i onda se čude što to neće proći. Može se to i obrnuto reći da rs blokira dogovor jer traži da entiteti budu iznad države.
Ovoliko inteligencije kao ova momcina nema i cijeloj federaciji...nozda u dijelu dje su kamenjarci😁😁
Nek si im reko nesicu...ne mogu oni tako s nama
Ovaj dvije sastaviti ne zna. Nego Neško jesi li izgladio sa Ždralom problem. Izgleda uzeo si mu mušterije. Čuvaj se ministre.
To je na nivou države BiH a ne entiteta. Kada su bijesnili požari Dodik nije dozvolio upotrebu helikoptera , zato bi i ovo značilo stalne blokade.
Ljudi rs se mora postovat....republika je republika...nebi inace ameri dali da se zove republika
Zamisli ministar sigurnosti jedne zemlje, ti sad zamišljaš kakav je to stručnjak, čitav se život školovao pa i dan danas uči,jest u normalnim zemljama.Baš nas je neko prokletstvo stiglo.
Ovaj bi bio prvi Nedićev Gauleter
Nije ti trojka SDA majstore. Ne mozes zahtjevati da se entiteti pitaju oko drzavne granice. Jedino nerazumjevanje dolazi s tvoje strane.
hahahahahahahahahahahaha vidi junačine
Sutra nas napadnu komsije, mi se nemozemo branit jer nismo dobili saglasnost enriteta r’s. E kako si ti glup i primitivan i ti Madjari sto sjede u Frontexu ako mislite da ce neko na to da pristane.
Pristajem na sve samo kazi,reci sta hoces ...nedaj se nesicu ministre
Trojkasi su vam ga zabili poyy
Znaci čim vama odgovara treba odmah odhebat
Iznenadjen i uvredjen
@argeta78 i povređen i uvređen :)